Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel O-Works R-Line Putter - Zwart

O-Works R-Line Putter - Zwart

€289,00 €199,00
1 op voorraad
Deze Odyssey O-Works R-Line putter in Mallet design is niet alleen prachtig. De Microhinge Face Insert in het clubhoofd zorgt voor een directe, voorwaartse rol na impact. Prachtige hi-tech uitstraling en SuperStroke 2.0 grip!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Odyssey heeft met de O'Works putters weer een revolutionaire putterlijn in productie. Het merk heeft al een topkwaliteit imago als het gaat om putters en met deze fraaie O-Works serie wordt dat nog maar eens stevig bekrachtigd. Deze Odyssey O-Works R-Line putter in Mallet design is niet alleen prachtig...

De techniek

Deze zwarte uitvoering van de Odyssey O'Works R-Design Mallet design Putter met prettige, dikke SuperStroke grip is voorzien van de nu al beruchte Microhinge Face Insert. Een technisch vernuftig systeem (allemaal kleine, metalen haakjes) met zacht aanvoelend balcontact dat ervoor zorgt dat de bal direct na impact vooruit rolt. Een groot voordeel want bij veel putters draait de bal na het raken eerst een stukje achteruit waardoor richting wordt ingeleverd. Putten gaat om gevoel en precisie en dat is precies waar deze putters in uitblinken. Ook is er extra contra-gewicht in de grip geplaatst: het zogenaamde CounterBalance systeem. Hierdoor neemt de precisie om te kunnen doseren duidelijk merkbaar toe.
Deze putter heeft een 'Toe-hang Balance' mede door de Full Shaft Offset bevestiging bij een gewicht van 380 gram (clubhoofd).De Microhinge Face Insert in het clubhoofd zorgt voor een directe, voorwaartse rol na impact. Prachtige hi-tech uitstraling.

Standaard uitvoering

Deze Odyssey O-Works R-Line Putters zijn standaard uitgevoerd met double bend steel shaft en SuperStroke Pistol OR Slim 2.0 grip!

Speler Heren
Kleur Zwart
Overall score 88
Techniek / innovatie 87
Afwerking / kwaliteit 88
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Gevoel Gevoel
Soort clubhoofd Soort clubhoofd
Shaft Graphite shaft - Steel shaft
Headcover Headcover
Overige Overige
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie