Huidige spaarprogramma gestopt per 1 mei 2019
De software leverancier achter ons GolfDriver.nl Loyalty Spaarprogramma, waar we de laatste 5 jaar veel golfers blij mee hebben gemaakt, is helaas per 1 mei redelijk plotseling gestopt. Op dit moment zijn we in samenwerking met de ontwikkelaar van ons webshop platform bezig met het ontwikkelen van een nieuw Loyalty spaarprogramma. Dat is wel even een behoorlijke klus maar de verwachting is dat we op niet al te lange termijn een nieuw spaarprogramma kunnen lanceren. Op dit moment spaart u bij aankoop dus geen punten meer.  

Spaarklanten zijn hun tegoed niet kwijt!
Als klant bij GolfDriver.nl heeft u automatisch punten gespaard met uw aankopen. Dit opgebouwde spaartegoed raakt u niet kwijt maar wordt in de toekomst overgezet naar het nieuwe spaarprogramma zodra dit beschikbaar is.

Hoeveel heeft u gespaard?
Omdat de oude spaarprogramma-software niet meer functioneert, zijn de gespaarde tegoeden op dit moment niet meer online in te zien. Wilt u weten wat uw gespaarde tegoed is om dit eventueel te gebruiken voor een aankoop? Belt u dan gerust met onze klantenservice (085 - 06 02 099) of stuurt u een e-mail naar onze klantenservice. Zij kunnen voor u opzoeken wat uw spaartegoed waard is.

Punten omwisselen voor shoptegoed
Het online inwisselen van uw punten voor kortingscodes met shoptegoed is uitgeschakeld. Wilt u gespaarde punten omzetten in een kortingscode met shoptegoed, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice met het onderwerp: 'gespaarde punten omzetten in shoptegoed'. Wij beantwoorden uw e-mail met het gespaarde aantal punten, de waarde en een kortingscode die u tot één jaar na afgifte kunt gebruiken in de check-out van onze webwinkel. Een beetje omslachtiger dan anders maar op dit moment een goede oplossing. Zodra het nieuwe spaarsysteem online is, zullen we dat uiteraard communiceren.

 

Bekijk onze dames golfclubs hier op GolfDriver.nl!     Golfclubs Dames     Sale Golfclubs