GolfDriver.nl Loyalty Spaarprogramma28 maart 2019: Onze leverancier van de software achter ons Loyalty Spaarprogramma stopt per 1 april. Daarom zijn we op dit moment bezig met de integratie van een nieuw Loyalty programma. Het opgebouwde spaartegoed van onze klanten zal worden overgezet naar het nieuwe spaarprogramma dus voor u als klant verandert er weinig. Wél zal er een breed pakket aan extra mogelijkheden bijkomen met meer overzicht in uw opgebouwde spaartegoed.

Overgang 28/3 - 02/04
De komende dagen zal het oude spaarprogramma worden uitgefaseerd. De komende dagen worden punten die u verdient met uw aankopen handmatig door ons op uw account bijgeboekt. Wenst u iets aan te schaffen met gespaarde punten? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Zij zullen u helpen bij het inwisselen van uw punten voor shoptegoed. Ook voor overige vragen of opmerkingen kunt u vanzelfsprekend daar terecht. Bellen kan natuurlijk ook (085-0602099).

Lancering nieuwe spaarprogramma
De planning is dat op 3 april het nieuwe spaarprogramma met meer fijne functionaliteiten weer helemaal automatisch werkt. U vindt dan op deze pagina dan een nieuw, volledige overzicht met betrekking tot de werking van dit nieuwe spaarsysteem! Zo wordt kopen in de online golfshop van GolfDriver.nl leuker en nóg voordeliger! Onze slogan 'Making Golf Affordable' maken we graag meer dan waar.

 

Bekijk onze dames golfclubs hier op GolfDriver.nl!     Golfclubs Dames     Sale Golfclubs