Logo Klarna     Logo Klarna

Bij GolfDriver.nl kunt u ook achteraf betalen met Klarna Factuur. 'Koop nu - betaal pas over 14 dagen!' Wanneer u kiest voor 'Klarna Factuur' heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur vind u bij de bestelling of per email. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur.Klarna Factuur

Klarna vraagt u om uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in te vullen. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Word u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan (i-DEAL, PayPal of Rembours).
De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn van 14 dagen. Na het voldoen van de factuur blijft u het recht houden om (nieuwe, ongebruikte producten) binnen 14 dagen te retourneren. Na het verwerken van uw retourzending zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling betaald hebt. Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Klarna automatisch ontbonden. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn (dus geen aflevering bij een DPD Pakketshoplevering of 'op de zaak').


Stapsgewijs betalen met Klarna!

  • Bestel en kies om te betalen via Klarna Factuur.
  • Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in.
  • Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt bij de bestelling de factuur.
  • Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
  • Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
  • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neemt u dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Email : klantenservice@klarna.nl
Telefoon : 020 808 2852