Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Spider X Putter 2019 - Copper

Spider X Putter 2019 - Copper

€329,00 €299,00
op voorraad
De 2019 Spider X putters van TaylorMade is ontworpen voor golfers die geen concessies wensen. Absolute top mallet-putter met de nieuwe True Path uitlijning en verbeterde Pure Roll insert. Face-Balanced putter met 3/4 gebogen shaft aansluiting.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met deze 2019 Spider X putter in Copper kleur mikt TaylorMade op golfers die geen concessies willen doen. Deze Absolute top (progressive) mallet-putter met de nieuwe True Path uitlijning en verbeterde Pure Roll insert voelt wel héél stabiel en gecontroleerd aan en dat is tóch waar het om draait met putten. Verkrijgbaar in Navy en Copper kleurige uitvoering.

X-Filosofie: True Path techniek
De X-Filosofie in deze Spider X putters van TaylorMade levert optimale stabiliteit en uitlijning door de massa-eigenschappen van het hoofd te herontwerpen en te combineren met een nieuw, optisch ontworpen True Path uitlijningssysteem. True Path is ontworpen om golfers te helpen bij het visualiseren van de beoogde putting-lijn voor een betere nauwkeurigheid bij het zetten.

Stabiliteit
Spider X combineert een zwaar (320g) stalen frame met een lichtgewicht (15g) carbon composiet zool voor een extreme 'perimeter weighting' in een meer gestroomlijnde vorm. De stabiliteit tijdens en direct na het raken de golfbal neemt hierdoor toe waardoor een meer gelijkmatige rol ontstaat. De Face-Ballanced balans in deze putter draagt daar ook aan bij.

Pure Roll Insert innovatie
Al jaren integreert TaylorMade de Pure Roll Insert in het clubblad. Dit materiaal op het slagvlak van de putter is anno 2019 verbeterd (wat opgedikt) voor meer controle en gevoel om te doseren. Het doel van dit materiaal is dat de start bij impact gelijkmatiger is en de bal niet van het clubblad 'springt' bij impact.

Standaarduitvoering
Deze TaylorMade Spider-X putter is voorzien van zwarte, stalen KBS CT Tour Puttershaft, fijne wat dikkere SuperStroke Pistol GTR 1.0 puttergrip en 3/4 gebogen shaft met Small Slant shaftaansluiting op het clubhoofd.


 

Speler Uni
Overall score 94
Techniek / innovatie 94
Afwerking / kwaliteit 94
Prijs - kwaliteit verhouding 88
Gevoel 95
Soort clubhoofd Progressive Mallet Design
Shaft KBS CT Tour Dark Steel Puttershaft, Single Bend
Headcover Ja
Overige Tour model Rory McIlroy
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op TaylorMade TP Golfballen

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€348,95
€341,46