Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel ST 180 Ladies Fairway Wood 2018

ST 180 Ladies Fairway Wood 2018

€329,00 €179,00
op voorraad
Veel techniek, veel balsnelheid en heel veel vergevingsgezindheid levert de 2018 Mizuno ST-180 Ladies fairway wood. Extreem hoge balsnelheden en handige loft instelbaarheid in een top design behuizing!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Veel techniek, veel balsnelheid en heel veel vergevingsgezindheid leveren de 2018 Mizuno ST-180 Ladies fairway woods. Extreem hoge balsnelheden en handige loft instelbaarheid in een top design behuizing!

De techniek: focus op power en vergeving
Als vervanger van de JPX900 serie van 2017 is de techniek niet alleen doorontwikkeld en aangescherpt, ook het design is wederom fraaier geworden. Deze ST180 Ladies deelt veel techniek met de uitgebreidere (loft én gewichts-instelbare) GT180 woods. Bij beide clubs komt de bal extreem hard van het clubblad af, mede dankzij de bekende Wave Sole Technologie die, samen met de nieuwe Internal Waffle Crown (bovenzijde clubhoofd) hiervoor verantwoordelijk is. Deze techniek verdeelt het gewicht meer naar voren en naar de bodem van het clubhoofd voor minder spin en meer lengte. Daarnaast is het gesmeden clubblad in variabele dikte opgebouwd om de balsnelheid nog verder te verhogen. Over het hele clubblad is de vergevingsgezindheid hoger zodat het onzuiver raken van ballen geen desastreuze gevolgen heeft voor de richting en de afstand. De GT180 heeft als meest uitgebreide Mizuno fairway wood (in tegenstelling tot de ST180) een schuifregelaar (gewichtje) bovenop het clubhoofd. Hiermee is gewicht naar voren en achteren te verschuiven om zo de ideale, bij u passende balvlucht en hoeveelheid spin in te kunnen stellen.  

Handig: loft instelbaarheid

De loft is bij beide versies tot 2 graden omlaag of omlaag instelbaar via de hosel waardoor men naar eigen voorkeur kan met welke hoek de bal van uw club af komt. 

Standaard uitvoering
Mizuno ST180 fairway woods zijn standaard gefit met de Tensei CK Blue graphite shaft maar kunnen ook worden uitgevoerd met de shaft van uw eigen voorkeur. Er is veel keus op dat vlak.
Fitting opties: Deze serie is uitlopend dus de fitting opties zijn beperkt tot het aanpassen van de grip.Speler Dames
Overall score 94
Techniek / innovatie 95
Prijs - kwaliteit verhouding 88
Afwerking / kwaliteit 94
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 0-36
Shaft Tensei CK Blue 60 Graphite Shaft
Headcover Ja
Overige Verstel sleutel meegeleverd
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie