Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel GAPR LO- Utility Club - Driving IJzer 2019

GAPR LO- Utility Club - Driving IJzer 2019

€299,00 €225,00
op voorraad
De prachtige Taylormade GAPR-lijn bestaat uit drie driving irons: de GAPR LO, GAPR MID en GAPR HIGH. De naam GAPR slaat op de gaten (gaps) in afstand tussen de langste ijzers en de kortste woods in uw golftas.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

"Fix Your Gap" met de GAPR van TaylorMade, een serie die eind 2018 voor seizoen 2019 geïntroduceerde clubs die bedoeld zijn om het afstand-gat te dichten tussen uw langste ijzer en uw kortste metalwood... In deze krachtige, topzwaar aanvoelende clubs combineert topfabrikant TaylorMade met 3 verschillende uitvoeringen de voordelen van SpeedFoam, loft verstelbaarheid en maximale vergevingsgezindheid. De HI-versie is meer een echte hybride club, de MID en deze LOW uitvoering hebben meer een driving-iron-achtig ontwerp, ook wel utility clubs genoemd.

De techniek
De SpeedFoam Technology is een geïnjecteerde clubhoofd-vulling die we al kennen uit de betere ijzerseries van TaylorMade. Dit SpeedFoam in het 455 Stainless steel clubhoofd verhoogt de balsnelheid, verbetert het geluid bij impact en leidt resonanties van het clubhoofd in goede banen. De GAPR-serie is er in 3 verschillende modellen en welke u kiest zal afhankelijk zijn van uw skills en wensen.

Handige loft-verstelbaarheid
Alle drie de versies zijn in loft verstelbaar. Hiermee kunt u deze club dus exact aanpassen op uw afstand-wensen en de afstandsgaten tussen uw clubs exact effectief opvullen. Het lage zwaartepunt van deze clubs maakt ze gemakkelijker speelbaar en erg krachtig.    

Standaard uitvoering  
Deze clubs zijn standaard gefit met een zwarte KBS Hybrid shaft die zo licht is als een graphit shaft maar zich gedraagt als een steel schaft. De grip is de vertrouwde Tour Velvet van GolfPride maar dan in TaylorMade jasje.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken. 

 

 

Speler Heren
Aantal clubs 1 club
Overall score 90
Techniek / innovatie 90
Prijs - kwaliteit verhouding 88
Afwerking / kwaliteit 92
Vergevingsgezindheid 86
Geschikt voor HCP 0 - 24
Shaft KBS Hybrid Shaft
Grip TaylorMade / GolfPride Tour Velvet Standaard grip
Soort clubhoofd Cavity Driving IJzer
Overige Overige
Garantie 1 Jaar fabrieksgarantie
Kleur Zwart Groen