Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Kalea 3 Spider Mini Ladies Putter 2019

Kalea 3 Spider Mini Ladies Putter 2019

€279,00 €229,00
1 op voorraad
De TaylorMade Kalea Spider Mini Putter met een 10% kleiner clubhoofd dan de Spider-X, levert de Spider Mini de stabiliteit en hoge MOI-prestaties van zijn grotere broer in een compact, mid-mallet design.
Direct leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met deze 2019 Kalea 3 Spider Mini putters mikt TaylorMade op vrouwelijke golfers die geen concessies willen doen. Deze Absolute top mallet-putter met de nieuwe True Path uitlijning en verbeterde Pure Roll insert voelt wel héél stabiel en gecontroleerd aan en dat is tóch waar het om draait met putten. Deze Single Sightline versie heeft een heldere witte lijn op het clubhoofd.GolfDriver.nl | TaylorMade Kalea Dames golfclubs

Verfijnd Spider Design

De charmante, in fantastisch afwerkingsniveau gemaakte Kalea 3 Spider mini putter met een 10% kleinere clubhoofd dan de Spider X, levert de stabiliteit en hoge MOI-prestaties van zijn grotere broer.

Stabiliteit

De Kalea 3 Spider Mini putter combineert een zwaar (355g) clubhoofd met een lichtgewicht (15g) carbon composiet zool voor een extreme 'perimeter weighting' in een meer gestroomlijnde vorm. De stabiliteit tijdens en direct na het raken de golfbal neemt hierdoor toe waardoor een meer gelijkmatige rol ontstaat. De Face-Ballanced balans in deze putter draagt daar ook aan bij. Perfecte lengte-controle.

Pure Roll Insert innovatie

Al jaren integreert TaylorMade de Pure Roll Insert in het clubblad. Dit materiaal op het slagvlak van de putter is anno 2019 verbeterd (wat opgedikt) voor meer controle en gevoel om te doseren. Het doel van dit materiaal is dat de start bij impact gelijkmatiger is en de bal niet van het clubblad 'springt' bij impact.

Standaarduitvoering

Deze TaylorMade Spider Mini putter is voorzien van zwarte, stalen KBS CT Tour Puttershaft en fijne, wat dikkere SuperStroke Pistol GTR 1.0 puttergrip. De zwarte shaft heeft een 'Small Slant' shaft aansluiting op het clubhoofd.


 

Speler Dames
Kleur Zilver Paars
Overall score 94
Techniek / innovatie 94
Afwerking / kwaliteit 94
Prijs - kwaliteit verhouding 88
Gevoel 95
Soort clubhoofd Progressive Mallet Design
Shaft KBS CT Tour Dark Steel Puttershaft, Small Slant hosel
Headcover Ja
Overige Tour model met enkelvoudige uitricht-lijn
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op TaylorMade TP Golfballen

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€278,95
€271,46