Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Kalea 3 Ultralite Ladies Fairway Wood 2019

Kalea 3 Ultralite Ladies Fairway Wood 2019

€279,00 €215,00
5 op voorraad
De vernieuwde 2019 TaylorMade Kalea 3 Ultralite serie is een complete specifiek voor dames ontwikkelde lijn golfclubs. Deze lichte fairway woods zijn krachtig, vergevingsgezind, charmant vormgegeven.
Direct leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Deze Kalea 3 Ultralite fairway wood uit de vernieuwde TaylorMade 2019 Kalea 3 Ultralite serie dames golfclubs maakt onderdeel uit van een complete, op elkaar afgestemde Ladies-productlijn. Een driver, fairway woods, hybrides, ijzers, putter en tas in één vormtaal met één mooie uitstraling. Charmant maar wél volgepakt met hedendaagse, innovatieve techniek om de bal gemakkelijk ver en rechtdoor te kunnen slaan.GolfDriver.nl | TaylorMade Kalea Dames golfclubs


De techniek

Ook bij deze fairway woods is de verbeterde Speedpocket techniek in het clubhoofd (zwarte streep op de kroon op het clubhoofd) geïntegreerd wat de lanceerkracht van de club behoorlijk heeft verhoogt. Mede dankzij de 'Slim Tech graphite shaft' is deze club vederlicht waardoor meer balsnelheid ontstaat bij iedere swing. Een extreem laag zwaartepunt in het clubhoofd houdt de balvlucht voorspelbaar en maakt het de club gemakkelijker te hanteren. De fairway woods zijn er in 3 (17 graden loft), 5 (20 graden loft) en 7 (23 graden loft) en zijn zeer geschikt om meters te maken op de fairway. Deze clubs zijn los te koop maar ook als u een bij elkaar passende set met op elkaar afgestemde clubs wilt gebruiken met één design en één vormtaal, dan is de Kalea Ultralite 2019 serie van TaylorMade absoluut aan te raden. Gericht op zowel beginnende als enigszins gevorderde dames met handicap 10 tot 54. 

Standaard uitvoering

Deze Kalea dames fairway woods zijn af-fabriek gefit met fijne, lichtgewicht TaylorMade Slim-Tech Ladies flex graphite shafts en TaylorMade 'Undersize' Ladies-grips
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

Speler Dames
Kleur Zwart
Overall score 87
Techniek / innovatie 90
Prijs - kwaliteit verhouding 81
Afwerking / kwaliteit 88
Vergevingsgezindheid 85
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft TaylorMade Slim Tech Ladies flex shaft, Ultra-light
Headcover Inclusief
Overige -
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie