Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Kalea 3 Ultralite Ladies Hybride Club 2019

Kalea 3 Ultralite Ladies Hybride Club 2019

€249,00 €219,00
op voorraad
De verbeterde TaylorMade Kalea 3 serie is een complete, specifiek voor dames ontwikkelde lijn ultralite golfclubs. Deze vergevingsgezinde dames hybride club heeft een charmant design maar genereert verrassend veel balsnelheid!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Voor 2020 heeft TaylorMade haar succesvolle Kalea serie damesgolfclubs verbeterd en qua design goed opgefrist. Inmiddels de 3e versie Kalea clubs is een heel fraaie, complete, specifiek voor dames ontwikkelde lijn golfclubs met vergevingsgezinde clubs. Zo ook deze prachtige Ladies Hybride Club: charmant, krachtig en in de juiste handen genereert de club heel veel balsnelheid! Overigens is de hele Kalea 3 serie volgepakt met hedendaagse, innovatieve techniek om de bal gemakkelijk ver en gecontroleerd rechtdoor te kunnen slaan.

De techniek: charmante maar erg krachtige Hybride in dames-outfit
De Kalea 3 serie woods en hybrides heeft de verbeterde Speed Pocket techniek in het clubhoofd (zwarte streep op de kroon op het clubhoofd) welke ervoor zorgt dat de lanceerkracht van de club behoorlijk wordt verhoogd. Mede door de extreem lichte graphite shaft is de driver vederlicht maar voelt hij toch gecontroleerd en enigszins topzwaar aan. Hierdoor is meer balsnelheid te maken ontstaat bij iedere swing. Een extra laag zwaartepunt in het clubhoofd houdt de balvlucht lekker voorspelbaar waardoor de vergevingsgezindheid toe is genomen. Niet volledig centraal geraakte ballen behouden daardoor grotendeels hun afstand en richting en dat maakt de club gemakkelijker te hanteren. Golf is tenslotte al lastig genoeg. Ook al is de Hybride los te koop, áls het uw wens is om een bij elkaar passende set en op elkaar afgestemde clubs te gebruiken dan is de complete Kalea 3 set van TaylorMade absoluut aan te raden. Gericht op dames met handicap van circa 10 tot 54.

Standaard uitvoering
Deze TaylorMade Kalea dames Hybride golfclub is standaard gefit met de erg lichte TaylorMade Ultralight Ladies Flex graphite shaft en Ladies 'undersize' GolfPride / TaylorMade grips. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.    

Afwerking / kwaliteit 90
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Geschikt voor HCP 10-54
Headcover Inclusief
Kleur Grijs
Overall score 90
Overige -
Loft instelbaar Nee
Prijs - kwaliteit verhouding 83
Shaft TaylorMade Ladies flex shaft, Ultra-light
Speler Dames
Techniek / innovatie 92
Vergevingsgezindheid 86