Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Kalea Ultralight Ladies Wedge 2018

Kalea Ultralight Ladies Wedge 2018

€139,00 €99,00
op voorraad
Dit is de wedge uit de TaylorMade Kalea Ultralight 2018 ijzerserie, een speciaal voor dames ontwikkeld. Deze lichte club is vergevingsgezind, zien er fraai gestyled uit en geeft verbazingwekkend goede feedback!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Deze wedges zijn afkomstig uit de vernieuwde TaylorMade Kalea Ultralight 2018 dames ijzerset, speciaal voor dames ontwikkeld. Eigenlijk zijn de wedges niet separaat verkrijgbaar maar voor u hebben wij ze per wedge beschikbaar. Deze lichte clubs zijn zeer vergevingsgezind, zien er fraai gestyled uit en leveren verbazingwekkend krachtige prestaties!

De techniek
Duidelijk zichtbaar is de voortgang van de golfinnovaties als je deze nieuwe 2018 Kalea ijzers vergelijkt met de eerste, ook erg succesvolle eerdere Kalea generatie. Deze ijzerset is uit te breiden als complete, op elkaar afgestemde set dames golfclubs dankzij de eveneens vernieuwde driver, fairway woods en hybride clubs uit de Kalea serie.
Voor seizoen 2018 is deze Kalea serie voorzien van alle recente, nuttige technische snufjes om de golfsport wat toegankelijker te maken. Zo is de verbeterde Speed Pocket techniek met 'Speed Slots' in de clubbladen geïntegreerd om meer balsnelheid te creëren. Zelfs met lage swingsnelheden is de afstand die met deze clubs mogelijk wordt, heel behoorlijk en is de wat hogere balvlucht lekker voorspelbaar. De TaylorMade damesclubs worden elk seizoen toegankelijker en zijn ook voor beginnende tot licht gevorderde golfers redelijk eenvoudig te hanteren. De enigszins bolle achterzijde van de lange clubs helpen een hybride-achtig balcontact te creëren wat lekker aanvoelt. De lichtgewicht Ladies-flex graphite shafts geven een zogenaamde 'low-kick' voor een wat hogere, voorspelbare balvlucht waardoor ook vanuit lastigere positie als hoger gras de bal goed te controleren valt. Al met al: mooi product in zeer charmante design 'verpakking' vormgegeven voor Lady-golfers met handicap van 12 tot 54.

Standaard uitvoering
Deze Kalea ijzers zijn uitgevoerd met ultra-light Slim Tech graphite shafts en lichtgrijze dames-size Lamkin grips. 

 

  

Speler Dames
Aantal clubs 4 clubs: 6,7,8 en 9
Overall score 88
Techniek / innovatie 89
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 87
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 0-54
Shaft TaylorMade Slimtech Ladies flex Graphite Shaft
Grip Standaard grip
Soort clubhoofd Cavity Pocket back
Overige -
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie