Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Kalea Ultralite Ladies Driver 2018

Kalea Ultralite Ladies Driver 2018

€379,00 €239,00
op voorraad
TaylorMade heeft met deze 2018 versie van de Kalea Ultralite driver een fraaie, specifiek voor dames ontwikkelde driver. Deze lichte, vergevingsgezinde Ladies driver heeft een charmant design maar genereert verrassend veel balsnelheid!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

TaylorMade haar succesvolle eerste Kalea serie damesgolfclubs verbeterd en met deze 2018 serie ziet het er niet alleen beter uit. Ook qua prestaties is het een flinke stap voorwaarts als onderdeel van de complete, specifiek voor dames ontwikkelde lijn Kalea 2018 golfclubs met vergevingsgezinde clubs. Zo ook deze prachtige Ladies driver: charmant, krachtig en in de juiste handen genereert de club heel veel balsnelheid! Overigens is de hele Kalea serie volgepakt met hulpvaardige techniek om de bal gemakkelijk ver en gecontroleerd rechtdoor te kunnen slaan.

De techniek: krachtige damesdriver zonder poespas
De Kalea driver met 12° loft heeft Speed Pocket techniek in het clubhoofd (zwarte streep op de kroon op het clubhoofd) welke ervoor zorgt dat de lanceerkracht van de club omhoog gaat. De extreem lichte graphite shaft in deze driver zorgt dat hij vederlicht maar gecontroleerd aan voelt. Hierdoor is meer balsnelheid te maken ontstaat bij iedere swing. Een extra laag zwaartepunt in het clubhoofd houdt de balvlucht lekker voorspelbaar waardoor de vergevingsgezindheid toe is genomen. Niet volledig centraal geraakte ballen behouden daardoor grotendeels hun afstand en richting en dat maakt de club gemakkelijker te hanteren. Golf is tenslotte al lastig genoeg. Ook al is de driver los te koop, áls het uw wens is om een bij elkaar passende set en op elkaar afgestemde clubs te gebruiken dan is de complete Kalea set van TaylorMade absoluut aan te raden. Gericht op dames met handicap van circa 10 tot 54.

Standaard uitvoering
Deze TaylorMade Kalea damesdrivers zijn standaard gefit met de erg lichte TaylorMade Ultralight Ladies Flex graphite shaft en Ladies 'undersize' GolfPride / TaylorMade grips. 

Fitting opties: Deze serie is uitlopend. Fitting opties zijn daarom beperkt tot het aanpassen van de grip. Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies.

Afwerking / kwaliteit 90
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Geschikt voor HCP 10-54
Headcover Inclusief
Kleur Zwart
Overall score 90
Overige -
Loft instelbaar Nee
Prijs - kwaliteit verhouding 83
Shaft TaylorMade Ladies flex shaft, Ultra-light
Speler Dames
Techniek / innovatie 92
Vergevingsgezindheid 86