Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M-CGB Approach wedge (Graphite shaft) 2018

M-CGB Approach wedge (Graphite shaft) 2018

€189,00 €139,00
op voorraad
Nét als je denk dat het niet beter kan in dit segment, komt TaylorMade met de M-CGB ijzers. Maximale lengte en vergeving én maximale controle. Veel techniek, eenvoudig hanteerbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Dit is de sandwedge die hoort bij de M-CGB serie ijzers die TaylorMade voor seizoen 2018 ontwikkelde. Topfabrikant TaylorMade duwt hiermee de limiet van ijzers-engineering voor maximale afstand behoorlijk omhoog. Veel techniek is gebruikt om de club eenvoudig speelbaar te maken voor ieder niveau golfer. Zo zorgt een flinterdun clubblad (<2mm) samen met een extreem laag COG (zwaartepunt) in elk ijzer voor opvallende consistentie en een hoge, voorspelbare balvlucht met geoptimaliseerde spinrates. Met het Multi-Material clubhoofd concept, de SpeedPocket Technologie en de Face Slots brengt TaylorMade een enorm hoge energie-overdracht en een hoog Moment Of Inertia (traagheidsmoment) waardoor zelfs bij niet zo zuiver geraakte ballen, veel afstand gewaarborgd blijft. De TaylorMade M-CGB ijzers hebben naast de geoptimaliseerde Geocoustic innovatie ook de nieuwe Advanced Hybrar Damper en 3D Sound-Managing Badge. Hierdoor klinkt en voelt het balcontact opvallend prettig aan en worden de trillingen in de club geabsorbeerd.     
TaylorMade: "De CGB naam bestaat al lang en is iconisch. Het CGB concept is nu opnieuw gecreëerd met al onze nieuwste technologieën om nog-nooit-geziene-prestaties te brengen bij golfers op nagenoeg alle niveaus. '

Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

 

Speler Speler
Overall score Overall score
Prijs - kwaliteit verhouding Prijs - kwaliteit verhouding
Afwerking / kwaliteit Afwerking / kwaliteit
Techniek / innovatie Techniek / innovatie
Spin Spin
Gevoel Gevoel
Shaft UST Recoil 460 Graphite Shaft
Overige Overige
Garantie Garantie