Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M1 IJzers 5-PW 2017 (steel shaft)

M1 IJzers 5-PW 2017 (steel shaft)

€899,00 €499,00
op voorraad
De gedistingeerd vormgegeven TaylorMade M1 ijzers met steel shaft hebben zowel Speed ​​Pockets als Face Slots om flexibiliteit, balsnelheid en vergeving te verhogen waarbij controle en feedback maximaal zijn. Top ijzerset!
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

TaylorMade introduceerde voor seizoen 2017 de prachtige M1 ijzersets. Deze geheel opnieuw ontworpen lijn golfijzers hebben de afstand en vergevingsgezindheid van de TaylorMade M2 ijzers ijzers maar dan in een wat compactere vormgeving voor een betere controle en meer feedback. 

De techniek: super ijzerset voor 'crossover golfers' (hcp 12-36)
Voor 'crossover golfers', die groep die het beginners stadium reeds ver achter zich hebben en met hun handicap ergens tussen de 12 en 36 zweven, is deze TaylorMade M1 set absoluut ideaal. Met een iets compacter clubhoofd, de slanke toplijn en de iets kortere bladlengte zien ze er echt uit als een gevorderde-ijzerset en hebben ze tijdens het adresseren de visuele verschijning die de ambitieuze, betere golfer enorm aanspreekt.
De M1 ijzers zijn ontwikkeld op zoveel mogelijk clubsnelheid, vergevingsgezindheid en speelbaarheid maar leveren de gevorderde golfer een wat meer verfijnde uitstraling dankzij de opvallend gedetailleerde vormgeving. Prachtige clubs die extra controle en 'workability' laten zien en daarbij uitblinken in maximale feedback bij contact met de bal.
De TaylorMade M1 ijzers zijn voorzien van zowel Speed Pocket Technology en Face Slots. Deze technisch vernuftige ontwikkelingen zijn ontworpen om flexibiliteit te verhogen over het gehele clubblad. Hiermee is er een verbeterde consistentie van de balsnelheid bij off-centre slagen wat de clubs vergevingsgezinder maakt. 
Deze M1 ijzers die sinds 2017 verkrijgbaar zijn, hebben de nieuwe Geocoustic techniek geïntegreerd. Hierbij wordt met een stuk verfijnde innovaties het geluid geoptimaliseerd en de trilling van materialen geminimaliseerd d.m.v. een Fin Badge. Dit gebeurt in combinatie met de Face Slots waardoor ongewenste lage frequenties worden gedempt.

Standaard uitvoering
Deze M1 ijzers met steel shaft worden standaard gefit met de populaire True Temper XP95 stalen shafts en GolfPride Tour Velvet grips. 
Fitting opties: Deze sets zijn van een 'uitlopende collectie' en worden alleen nog uit onze eigen voorraad geleverd. Hierdoor zijn de fitting opties beperkt. Belt u voor meer informatie met onze klantenservice.
Speler Heren
Aantal clubs 6 clubs: 5,6,7,8,9 en PW
Overall score 92
Techniek / innovatie 93
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 92
Vergevingsgezindheid 88
Geschikt voor HCP 12 - 36
Shaft True Temper XP 95 Steel Shaft
Grip TaylorMade / Lamkin UTX-P 0.580 standaard grip
Soort clubhoofd Cavity Back
Overige -
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op TaylorMade Backpack / Rugzak

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€574,00
€562,75