Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M3 IJzers 5-PW 2018 (graphite shaft)

M3 IJzers 5-PW 2018 (graphite shaft)

€1.070,00 €899,00
(tijdelijk) niet voorradig
Het meest geavanceerde TaylorMade 2018 Game Improvement ijzer' is de M3 serie. Geschikt voor betere golfers, meer kracht, meer gevoel en wat slanker dan de M4 serie. RibCor Technology!
Snel leverbaar: circa 3 tot 6 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Gratis verzending van orders > € 100
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, morgen al bij u afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De betere golfer die niet kan of wil spelen met 'blades' maar het op prijs stelt dat de techniek hem beter laat golfen, kiest de 2018 TaylorMade de M3 ijzers. Deze opvolgers van de succesvolle 2017 M1 ijzers. zien er fantastisch uit en men heeft duidelijk meerwaarde gecreëerd door techniek toe te voegen. De belangrijste verandering is de splinternieuwe ontwikkeling genaamd RibCor! Deze term bestaat uit 2 delen: Rib... wat staat voor de in het clubblad geplaatste Ribs. Deze Ribs zorgen ervoor dat het flinterdunne clubface stabiel en flexibel blijft om meer vergeving te brengen bij off-center geraakte slagen. Het 2e deel, ...Cor, staat voor C.O.R. ofwel energieoverdracht. Die is door het RibCor systeem behoorlijk verbeterd wat de explosiviteit ten goede komt. De TaylorMade M3 ijzers zijn ook voorzien van zowel Speed Slots Technology en Face Slots (in de lange ijzers). Deze technisch vernuftige ontwikkelingen zijn er om flexibiliteit te verhogen over het gehele clubblad voor een grotere sweetspot. Hiermee is er een verbeterde consistentie van de balsnelheid bij off-centre slagen wat de clubs vergevingsgezinder maakt. 
Dat de M3 en de M4 ijzers redelijk op elkaar lijken, kan zorgen voor wat onduidelijkheid. Toch is er veel verschil: de M3 is qua eigenschappen echt bedoeld voor betere golfers (HCP 0-24) dan de M4 ijzers (HCP 12-54). Het clubhoofd van de M3 is daarbij iets kleiner dan dat van de M4 en ook de toplijn is dunner. Dat brengt een slanker design maar toch fraaie Game-Improving ijzers met prima eigenschappen!
Of u kiest voor steel shaft of graphite shafts hangt af van persoonlijke voorkeur: steel shafts zijn zwaarder maar geven betere feedback, graphite shafts zijn lichter, geven daardoor iets meer clubsnelheid. Ze zijn ook iets kwetsbaarder voor beschadigingen maar geven minder (hinderlijke) resonanties door aan uw handen.
Standaard zijn deze ijzers voorzien van de MRC Tensei Blue Graphite Shafts en de Lamkin UTx Cord .580 Round Grips.

Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

   

 

Speler Heren
Overall score 94
Techniek / innovatie 96
Prijs - kwaliteit verhouding 87
Afwerking / kwaliteit 93
Vergevingsgezindheid 88
Geschikt voor HCP 0-24
Shaft MRC Tensei Blue Graphite Shaft
Soort clubhoofd Cavity Back, Game Improving
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie
Overige -