Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M4 Ladies Fairway Wood 2018

M4 Ladies Fairway Wood 2018

€279,00 €209,00
(tijdelijk) niet voorradig
In de 2018 M4 Ladies fairway wood combineert TaylorMade zowel de nieuwe als bewezen innovaties als de Speed Pocket, Geocoustic en Inverted Cone voor maximale balsnelheid en vergeving.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Gratis verzending van orders > € 100
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, morgen al bij u afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De voor seizoen 2018 geïntroduceerde TaylorMade M4 serie (dames) golfclubs zijn niet alleen prachtig afgewerkt en van zeer hoog niveau. Ook weet topfabrikant TaylorMade weer veel nieuwe, prestatieverbeterende innovaties te brengen. De M4 serie is de meest vergevingsgezinde serie clubs uit de TaylorMade collectie met veel ondersteunende techniek om de bal verder, rechter en meer gecontroleerd te lanceren.
De TaylorMade M4 Ladies fairway woods zijn weliswaar minder baanbrekend doorontwikkeld dan de drivers uit deze serie maar zeker de moeite waard. TaylorMade heeft in de nieuwe 'houten' de Speed Pocket opnieuw vormgegeven om zo een nog grotere sweetspot te creëren die meer vergevingsgezindheid uit de club haalt. Het verfijnde Geocoustic zoolontwerp zorgt daarbij én voor optimale verwerking van resonanties én voor een fraiie, krachtigere en agressievere klank bij het raken van de bal. Het zwaartepunt in het clubhoofd is door de lichte, 5-laags Carbon kroon (bovenkant) en door het 'Split Internal Weighting' systeem verder omlaag gebracht om de bal gemakkelijker de lucht in te krijgen. De loft is bij deze clubs overigens niet instelbaar, net als bij zijn voorloper, de M2. Als u dat wenst, dan is daar de M3 dames-serie van TaylorMade. Kortom: deze TaylorMade M4 Ladies fairway wood is een topper, geschikt voor alle handicaps.
Standaard voorzien van de TaylorMade Tuned Performance 45 Ladies Flex graphite shaft en TaylorMade Winn Dual Feel 37g Grip.  

Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


 

Speler Dames
Overall score 91
Techniek / innovatie 87
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 92
Vergevingsgezindheid 89
Geschikt voor HCP 0-54
Shaft TaylorMade Tuned Performance Ladies Flex Graphite Shaft
Headcover Inclusief
Garantie 1 Jaar fabrieksgarantie
Overige -