Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M5 Fairway Wood 2019

M5 Fairway Wood 2019

€419,00 €349,00
op voorraad
Uit de 2019 toplijn van TaylorMade is dit de M5 fairway wood. Volgepakt met verstel-techniek heeft de M5 nu ook het Twist Face clubblad waardoor off-center slagen meer lengte en richting houden. Powerhouse!
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Dit zijn de top fairway woods uit de 2019 collectie van TaylorMade. Deze breed instelbare M5 serie hebben nu de Twist Face innovatie die off-center slagen tóch meer lengte en richting geven. Hiermee wordt de balvluchtafwijking die ontstaat bij op de hiel of teen geraakte ballen, afgevlakt wat leidt tot rechtere slagen.

De techniek: optimale verstelbaarheid en maximale power!
De M5 woods zijn dankzij de Inverted T-Track innovatie (instellen balans en CG) de breedst instelbare woods ooit. Ook loft instelbaarheid van +2 tot -2 graden is geïntegreerd en samen met de balans-regeling zijn deze features handig om de balvlucht exact af te stemmen op uw voorkeuren en vaardigheden. Ook hebben deze fairway woods een Carbon Crown (kroon); de bovenkant van het clubhoofd is daardoor sterker en lichter waardoor het zwaartepunt weer wat lager ligt als bij alle voorgangers. Dit resulteert in een wat hogere, meer voorspelbare balvlucht en een eenvoudigere take-off. Overigens is dat ook een gevolg van het ultra-dunne raakvlak dat is voorzien van de Inverted Cone Technology. Dit maakt de balvlucht stabieler en met meer balsnelheid. De balans in het clubhoofd is volledig aan te passen aan uw wensen en ook de loft is bij deze fairway woods over een traject van 4° verstelbaar. Erg prettig voor de fijnproevers.

Standaard uitvoering
Deze TaylorMade M5 fairway woods zijn uitgevoerd met de Mitsubishi Chemical Tensei CK Orange graphite shaft en GolfPride MultiCompound Grip. Andere opties op aanvraag geen probleem.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


  

Speler Heren
Overall score 94
Techniek / innovatie 93
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 94
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 0-24
Shaft Mitsubishi Chemical Tensei CK Orange Graphite Shaft
Headcover Inclusief
Overige Loft en balans instelbaar
Garantie 1 Jaar fabrieksgarantie