Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M5 Losse IJzers 2019 - (Regular flex - steel shaft) - DEMO

M5 Losse IJzers 2019 - (Regular flex - steel shaft) - DEMO

€179,00 €39,00
op voorraad
DEMO IJZER 7 - Toplijn in de M-serie van TaylorMade 2019 zijn de prachtige M5 ijzers, ontwikkeld voor de betere golfer die zoekt naar meer power en controle maar ook waarde hecht aan veel vergevingsgezindheid. LICHT GEBRUiKT.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

DEMO IJZER (afneembaar clubhoofd) - LICHT GEBRUIKT

De prachtige TaylorMade M5 ijzers uit de 2019 collectie zitten vol met innovatieve technieken als de SpeedBridge en SpeedPockets. Daarin zijn ze gelijk met 'broer' M6. Echt ligt de focus bij de M5 ijzers meer op afstand en controle waar bij de M6 de focus ligt op afstand en vergevingsgezindheid. 

De techniek
Deze TaylorMade M5 ijzers leveren nog meer balsnelheid dan de M3 ijzers van vorig jaar. Wederom zijn belangrijke, nieuwe innovaties toegepast om deze clubs maximaal speelbaar te maken. Het ultradunne, al jaren bekende Inverted Cone clubblad zorgt voor enorme balsnelheden waarbij er alles aan gedaan is om toch controle te houden over de balvlucht. 
Deze M5 serie heeft (in tegenstelling tot de M6 ijzers) in de zool van het clubhoofd een extra Tungsten-gewichtje geïntegreerd waardoor meer 'striking-power' ontstaat. De nieuwe Speed Bridge constructie brengt daarbij extra stabiliteit in het clubhoofd wat zorgt voor consistentie, minder hinderlijke trilling en een fraai, indrukwekkend geluid bij impact. Bij de lange ijzers voor de grotere afstanden wordt die balsnelheid nog eens extra verhoogd door de toegepaste Speed Slots die op de zool duidelijk als donkere kunststof inlay zichtbaar zijn. Bij deze TaylorMade M5 ijzers is de sweetspot groot en het zwaartepunt (CG) laag. Al met al is de M5 serie ijzers geschikt voor een hele brede doelgroep maar voor golfers met laag tot medium handicap, een absolute aanrader.

Ballstrikers die kracht, gevoel en vergeving willen combineren
De M5 serie golfclubs van TaylorMade is dus geschikt voor wat betere golfers die de bal meestal wel zuiver kunnen raken. Die categorie ruilt graag een beetje vergevingsgezindheid in voor meer gevoel en controle over hun balvlucht... Vaak gaat het één ten koste van het ander maar bij deze TaylorMade M5 ijzerset is de combinatie tussen power, gevoel en vergeving absoluut goed gelukt.

Standaard uitvoering
Golfers die maximale feedback tijdens het balcontact wensen, kiezen vaak voor ijzers met stalen shafts. Standaard zijn deze steel-shaft-ijzers uitgevoerd met prettige True Temper XP100 steel shafts en Lamkin Dual Feel Reminder standaard grip.


 

 

Speler Heren
Aantal clubs 1 club: 7
Overall score 95
Techniek / innovatie 96
Prijs - kwaliteit verhouding 84
Afwerking / kwaliteit 94
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 0-36
Shaft True Temper XP100 Steel Shafts
Grip GolfPride Tour Velvet Grip
Soort clubhoofd Cavity Back, players iron
Overige -
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie
Kleur Zwart