Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M6 Driver 2019 - LINKS

M6 Driver 2019 - LINKS

€529,00 €349,00
1 op voorraad
Meesterlijk hoe TaylorMade de grenzen van wat mogelijk is opdrijft met deze loft instelbare, linkshandige M6 driver. Ingrijpend verbeterd (t.o.v. de M4 - 2018) met Speed Injected Twist Face en Hammerhead 2.0 Slot. Prachtig!
Direct leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met de nieuwe 2019 generatie M6-serie drivers verlegt topfabrikant TaylorMade de grenzen als het gaat om balsnelheid, vergeving en instelbaarheid. Diverse PGA Tour successen met deze drivers zijn inmiddels een feit. Let op, dit is een aanrader!

Twist Face en andere techniek 

De Twist Face innovatie uit de M3 en M4 drivers van vorig jaar, is serieus doorontwikkeld wat heeft geleid tot de TaylorMade M6 driver met Speed Injected Twist Face. Hiermee wordt een afwijking bij op de hiel of teen geraakte ballen, afgevlakt wat leidt tot rechtere slagen. Het titanium clubface is daarbij nog dunner en explosiever en is de sweetspot (ideale raakpunt) bijvoorbeeld 100% groter dan dat van de M1 driver (2017). Ook dit M6 model heeft loft instelbaarheid van +2 tot -2 graden. Handig want hierdoor heeft u de mogelijkheid om de driver in te stellen op de loft die het best past bij uw swing. 

Vergevingsgezindheid

De vergevingsgezindheid is dus duidelijk groter dan ooit en ook de balsnelheid is, óók bij off-center geraakte ballen, hoger waardoor u simpelweg verder slaat. Dit ultra-dunne raakvlak is overigens her-ontworpen en stabieler geworden wat ook bijdraagt aan meer balsnelheid (Inverted Cone Technology). De Carbon Crown (kroon / bovenkant) van het clubhoofd is sterk en erg licht waardoor het zwaartepunt weer wat lager ligt als bij alle voorgangers. Dit resulteert in een wat hogere, meer voorspelbare balvlucht en een eenvoudigere take-off. Kortom, TaylorMade heeft dit slagwapen geschikt gemaakt voor een hele brede doelgroep en we zijn écht enthousiast over dit mooi ontworpen lanceermonster van TaylorMade. 

Standaard uitvoering

Standard is deze driver gefit met Fujikura Atmos Orange Graphite Shaft en Lamkin Dual Feel '19 Grip. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


 

Speler Heren
Afwerking / kwaliteit 90
Vergevingsgezindheid 91
Techniek / innovatie 94
Prijs - kwaliteit verhouding 83
Overall score 93
Geschikt voor HCP 0 - 54
Headcover Inclusief originele headcover
Loft instelbaar Ja
Shaft Fujikura Atmos graphite shaft
Kleur Zwart
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Overige Inclusief verstel sleutel