Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M6 Ladies Driver 2019

M6 Ladies Driver 2019

€529,00 €449,00
op voorraad
Meesterlijk hoe TaylorMade de grenzen van wat mogelijk is opdrijft met deze loft instelbare M6 Ladies driver. Ingrijpend verbeterd (t.o.v. de M4 - 2018) met Speed Injected Twist Face en Hammerhead 2.0 Slot. Prachtig!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met de nieuwe 2019 generatie M6-serie drivers verlegt topfabrikant TaylorMade ook in de markt voor dames-drivers de grenzen als het gaat om balsnelheid, vergeving en instelbaarheid. Diverse PGA Tour successen met deze drivers zijn inmiddels een feit. 

Twist Face en andere techniek 
De Twist Face innovatie uit de M3 en M4 ladies drivers van vorig jaar, is serieus doorontwikkeld wat heeft geleid tot de TaylorMade M6 driver met Speed Injected Twist Face. Hiermee wordt een afwijking bij op de hiel of teen geraakte ballen, afgevlakt wat leidt tot rechtere slagen. Het titanium clubface is daarbij nog dunner en explosiever en is de sweetspot (ideale raakpunt) bijvoorbeeld 100% groter dan dat van de M1 driver (2017). Ook dit M6 model heeft loft instelbaarheid van +2 tot -2 graden. Handig want hierdoor heeft u de mogelijkheid om de driver in te stellen op de loft die het best past bij uw swing. 

Vergevingsgezindheid
De vergevingsgezindheid is dus duidelijk groter dan ooit en ook de balsnelheid is, óók bij off-center geraakte ballen, hoger waardoor u simpelweg verder slaat. Dit ultra-dunne raakvlak is overigens her-ontworpen en stabieler geworden wat ook bijdraagt aan meer balsnelheid (Inverted Cone Technology). De Carbon Crown (kroon / bovenkant) van het clubhoofd is sterk en erg licht waardoor het zwaartepunt weer wat lager ligt als bij alle voorgangers. Dit resulteert in een wat hogere, meer voorspelbare balvlucht en een eenvoudigere take-off. Kortom, TaylorMade heeft dit slagwapen geschikt gemaakt voor een hele brede doelgroep en we zijn écht enthousiast over dit mooi ontworpen lanceermonster van TaylorMade. 

Standaard uitvoering
De damesuitvoering van deze M6 wordt geleverd met de TaylorMade Tuned Performance 45 Ladies flex graphite shaft en Lamkin Dual Feel '19 grip. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

  

Speler Dames
Overall score 93
Techniek / innovatie 94
Prijs - kwaliteit verhouding 83
Afwerking / kwaliteit 90
Vergevingsgezindheid 91
Geschikt voor HCP 0 - 54
Loft instelbaar Ja
Shaft TaylorMade Tuned Performance 45 Ladies flex graphite shaft
Headcover Inclusief originele headcover
Overige Inclusief verstel sleutel
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie