Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M6 Ladies IJzers 5-SW 2019 (graphite shaft)

M6 Ladies IJzers 5-SW 2019 (graphite shaft)

€1.149,00 €899,00
niet voorradig
De prachtige TaylorMade M6 Ladies ijzers met innovatieve technieken als de Speed Bridge en Speed Pockets leveren nog meer balsnelheid en vergevingsgezindheid. Hoogwaardige afwerking en geschikt voor een hele brede dames-doelgroep.
Binnenkort weer leverbaar: circa 3 tot 7 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De prachtige TaylorMade M6 Ladies ijzers uit de 2019 dames-collectie zitten vol met innovatieve technieken als de Speed Bridge en Speed Pockets. Deze ijzers leveren nog meer balsnelheid en vergevingsgezindheid. Hoogwaardige afwerking en geschikt voor een hele brede doelgroep maar ideaal voor golfers met handicap tussen 12 en 54. De M4 serie van vorig jaar was al fraai maar deze M6 als opvolger slaat alles. Wederom zijn belangrijk nieuwe innovaties toegepast om deze clubs maximaal speelbaar te maken.

De techniek
Het ultradunne, al jaren bekende Inverted Cone clubblad zorgt voor enorme balsnelheden waarbij er alles aan gedaan is om de vergevingsgezindheid maximaal blijft zodat slecht geraakte ballen niet direct enorm uit koers raken. De nieuwe Speed Bridge constructie brengt extra stabiliteit in het clubhoofd wat zorgt voor consistentie, minder hinderlijke trilling en een fraai, indrukwekkend geluid bij impact. Bij de lange ijzers voor de grotere afstanden wordt die balsnelheid nog eens extra verhoogd door de toegepaste Speed Slots die op de zool duidelijk als donkere kunststof inlay zichtbaar zijn. 

Grenzeloze vergevingsgezindheid
Bij deze TaylorMade M6 Ladies ijzers is er alles aan gedaan om de clubs voor iedere golfer zo toegankelijk mogelijk te maken. De sweetspot is enorm en het zwaartepunt (CG) extreem laag waardoor men de bal gemakkelijker in de lucht krijgt. Het oversized clubhoofd-formaat en de gewichtsverdeling in het clubhoofd maken deze clubs regelrecht 'Game Improving'. Al met al is de TaylorMade M6 ijzerset nagenoeg voor iedere golfer geschikt maar voor medium en wat hogere handicap spelers een absolute aanrader.

Standaard uitvoering
Standaard zijn deze TaylorMade M6 dames ijzersets uitgevoerd met lichte TaylorMade Tuned Performance 45 ladies flex graphite shafts en Lamkin Dual Feel Plus standaard dames-grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


 

 

Speler Dames
Aantal clubs 7 clubs: 5,6,7,8,9,PW en SW
Overall score 94
Techniek / innovatie 95
Prijs - kwaliteit verhouding 84
Afwerking / kwaliteit 94
Vergevingsgezindheid 92
Geschikt voor HCP 12-54
Shaft TaylorMade Tuned Performance 45 Ladies Flex graphite shaft
Grip Lamkin Dual Feel Comfort Plus grip
Soort clubhoofd Cavity Back, Game Improving
Overige -
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie