Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M6 Rescue Hybride Club 2019 - DEMO

M6 Rescue Hybride Club 2019 - DEMO

€279,00 €150,00
op voorraad
* DEMOCLUB* De TaylorMade M6 Rescue Club is de eerste Hybride met het unieke Twist Face slagvlak voor rechtere en verdere slagen, ook bij 'mishits'. Explosieve techniek maar zonder in te boeten aan 'feel' en controle.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

LET OP DEMO! Met deze club zijn enkele ballen geslagen dus de staat van het clubhoofd, de grip en de shaft zijn nagenoeg nieuw! 

Voor seizoen 2019 heeft TaylorMade met de M6-serie weer een spectaculair stuk techniek gebracht. De fijne rescue hybride clubs uit deze serie zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze hebben nu ook de Twist Face innovatie die vorig jaar alleen nog in de drivers was verwerkt, aan boord.

De techniek: slimme allrounder voor elk niveau golfer
Hiermee worden op de teen of hiel geraakte ballen (mishits) beter verwerkt tot rechtere, verdere slagen met minder afwijking. Gecombineerd met het Advanced SpeedPocket design en het flinterdunne slagvlag brengt deze explosieve hybride meer power en duidelijk meer vergevingsgezindheid dan TaylorMade's eerdere series. Deze clubs hebben ook het nieuwe TPU Slot Insert op de zool waarbij door het contact met de grond minder clubsnelheid wordt ingeleverd. De stijve Steel-Body-Construction zorgt daarbij voor veel stabiliteit en een laag zwaartepunt. Dit laatste maakt vooral de balvlucht lekker hoog en fijn voorspelbaar.

Standaard uitvoering
Standaard worden deze krachtige hybrides uitgevoerd met de nieuwe Fujikura Atmos Orange graphite shafts en de Lamkin Dual Feel 0.600 Reminder 47g grips. Eventuele andere shaft en grip wensen zijn op aanvraag geen probleem.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


 

Speler Heren
Kleur Zwart Grijs
Overall score 92
Techniek / innovatie 93
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 92
Vergevingsgezindheid 91
Geschikt voor HCP 0-54
Shaft Fujikura Atmos Orange Graphite Shaft
Headcover Inclusief
Overige DEMO CLUB, lichte gebruikssporen
Garantie 1 Jaar fabrieksgarantie