Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M6 Wedge 2019 (steel shaft)

M6 Wedge 2019 (steel shaft)

€159,00 €129,00
op voorraad
Uit de prachtige TaylorMade M6 ijzerserie is dit de aanvullende wedge, verkrijgbaar als SW (54° sandwedge), AW (49° approach wedge) of LW (59° lobwedge). Hoogwaardige afwerking en geschikt voor een hele brede doelgroep.
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Uit de prachtige TaylorMade M6 ijzerserie is dit de aanvullende wedge (regular flex), verkrijgbaar als SW (54° sandwedge), AW (49° approach wedge) of LW (59° lobwedge). Hoogwaardige afwerking en geschikt voor een hele brede doelgroep.

De clubs hebben een hoogwaardige afwerking en zijn geschikt voor een hele brede doelgroep maar ideaal voor golfers met handicap tussen 12 en 54. De M4 serie van vorig jaar was al fraai maar deze M6 als opvolger slaat alles. Wederom zijn belangrijke, nieuwe innovaties toegepast om deze clubs maximaal speelbaar te maken.

De techniek achter de M6 ijzerserie
Het ultradunne, al jaren bekende Inverted Cone clubblad zorgt voor enorme balsnelheden waarbij er alles aan gedaan is om de vergevingsgezindheid maximaal blijft zodat slecht geraakte ballen niet direct enorm uit koers raken. De nieuwe Speed Bridge constructie brengt extra stabiliteit in het clubhoofd wat zorgt voor consistentie, minder hinderlijke trilling en een fraai, indrukwekkend geluid bij impact. Bij de lange ijzers voor de grotere afstanden wordt die balsnelheid nog eens extra verhoogt door de toegepaste SpeedSlots die op de zool duidelijk als donkere kunststof inlay zichtbaar zijn. 

Grenzeloze vergevingsgezindheid
Bij deze TaylorMade M6 ijzers is er alles aan gedaan om de clubs voor iedere golfer zo toegankelijk mogelijk te maken. De sweetspot is enorm en het zwaartepunt (CG) extreem laag waardoor men de bal gemakkelijker in de lucht krijgt. Het oversized clubhoofd-formaat en de gewichtsverdeling in het clubhoofd maken deze clubs regelrecht 'Game Improving'. Al met al is de TaylorMade M6 ijzerset nagenoeg voor iedere golfer geschikt maar voor medium en wat hogere handicap spelers een absolute aanrader.

Standaard uitvoering
Golfers met een voorliefde voor maximale feedback bij impact van de bal, kiezen veelal voor stalen  shafts. Standaard zijn deze steel-shaft-ijzers uitgevoerd met fijne KBS Max 85 steel shafts en Lamkin Dual Feel Reminder standaard grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


 

 

Speler Dames - Heren
Overall score 88
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 88
Techniek / innovatie 87
Spin Spin
Gevoel Gevoel
Shaft Graphite shaft - Steel shaft
Overige Overige
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie