Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Milled Grind Hi-Toe Wedge 2019

Milled Grind Hi-Toe Wedge 2019

€189,00 €159,00
niet voorradig
Haal alles uit uw korte spel met TaylorMade's 2019 topmodel wedge: de Milled Grind Hi-Toe. Het clubblad met 'full-face-score lines' levert enorme spin over het hele clubface bij chips, pitches, flop shots en vanuit moeilijke ligging.
Binnenkort weer leverbaar: circa 3 tot 7 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Haal alles uit uw korte spel met deze TaylorMade's Milled Grind Hi-Toe wedges. Deze sinds eind 2018 verkrijgbare wedges zijn sindsdien spraakmakend door prachtig design en materialisatie.  

De techniek
Zowel bij slagen rond de green, vanaf de fairway maar ook vanuit moeilijke ligging in de rough of vanuit bunkers bieden deze clubs veelzijdige prestaties. Met een high-bounce voorrand en verbeterde hiel en teen reliëf is deze Milled Grind Hi-Toe ontworpen om optimaal te presteren. Ideaal om uw chips, pitches, flop shots en bump-and-runs met deze clubs aan te pakken.
Ze hebben een bijzonder aantrekkelijk, gedetailleerd design en zijn van prachtig, koperkleurig materiaal gefabriceerd. Het clubhoofd van deze fijne wedges is uitgevoerd in zacht, beter feedback-leverend 8620 Carbon Steel.

Full-Face of standaard groeven?
Kenmerkend aan deze wedges is dat ze in twee verschillende groef-uitvoeringen hebben. De wedges met 50°, 52° en 54° loft hebben de traditionele 'scoring face' groeven en de wedges met 56°, 58°, 60° en 64° loft zijn voorzien van de 'full-face-scoring' groeven. Deze laatst genoemde wedges hebben full-scoring-lines groeven tot aan de randen van het clubblad bevat waardoor óók enorme hoeveelheden spin worden geproduceerd als u het clubblad in meer open of gesloten stand wilt gebruiken. 

Breder spectrum
De High-Toe wedges waren eind 2018 al verkrijgbaar met hoge lofts (lobwedge) maar door het grote succes heeft de fabrikant in 2019 ook de lagere lofts geïntroduceerd. Nu kunt u al uw wedges uitvoeren binnen deze prachtige serie.

Standaard uitvoering
Deze TaylorMade High-Toe wedges zijn standaard gefit met KBS Hi-Rev 360 steel shaft en rode GolfPride Tour Velvet 'Burgundy' grip. 

Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


Speler Uni
Overall score 92
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 90
Techniek / innovatie 88
Spin 92
Gevoel 89
Shaft KBS Hi-Rev 2.0 Steel Shaft
Overige Overige
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie