Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel P-790 IJzers 4-PW 2018 (steel shaft)

P-790 IJzers 4-PW 2018 (steel shaft)

€1.249,00 €1.099,00
niet voorradig
TaylorMade verpakt bij deze P-790 ijzers krachtige prestaties in een mooi, klassiek ontwerp om ongekende afstand in een players-ijzer te kunnen leveren. Revolutionair: SpeedFoam Technology!
Snel leverbaar: circa 3 tot 7 (werk)dagen
Voorraadartikelen vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met de P-790 ijzers verpak TaylorMade krachtige prestaties in een mooi, klassiek ontwerp om ongekende afstand in een 'Players-ijzer' te kunnen leveren. De combinatie van een gesmede constructie en de revolutionaire SpeedFoam Technology zullen de betere golfers meer gevoel, vergeving en werkbaarheid ervaren, in tegenstelling tot veel andere ijzer van dit kaliber. Met de TaylorMade P-790 ijzers zijn de ingenieurs van TaylorMade er perfect in geslaagd om een gesmeed ijzer te creëren dat opmerkelijke afstand biedt, evenals verbeterde speelbaarheid en gevoel in een verfijnde vorm die door de veeleisende spelers zo wordt gewaardeerd. De P-790 heeft de SpeedFoam Technology in het clubhoofd om enerzijds meer balsnelheid te genereren, anderzijds om geluid en gevoel te optimaliseren. Hierbij wordt SpeedFoam geïnjecteerd in de cavity back van het clubhoofd. Dit biedt maximale stabiliteit en verbetert de geluiddempende eigenschappen waardoor een duidelijk verschil merkbaar is met de andere ijzers uit de TaylorMade-familie. In het opnieuw ontwikkelde club-face is weer een constructie gebruikt met in de zool de extreem flexibele SpeedSlots. Het is deze flexibiliteit die meer vergeving en consistentie creëert dan gebruikelijk in een distance-club. De P-790 heeft ook een ultra dunne 1,75 mm clubblad-dikte met herontwikkelde Inverted Cone Technology. Met de nieuwe, kleinere Inverted Cone is het clubblad vooral aan de randen van het blad dunner waardoor de flexibiliteit van hiel tot teen én onderin het clubblad hoger. Hierdoor ontstaat meer balnelheid over het gehele clubblad. Voor extra vergevingsgezindheid en speelbaarheid zijn P-790 ijzers voorzien van een strategisch geplaatst, gegoten Tungsten-gewicht voor precieze bepaling van het Centre of Gravity en een hoger traagheidsmoment (MOI). 
Taylormade: "Met P-790 creëerden we een gesmeed ijzer dat voldoet aan de hoogste eisen van betere spelers. Het ijzer levert een nog niet eerder ontwikkelde afstand in een Players-iron. Door de nieuwe SpeedFoam Technology in het gesmede clubhoofd te combineren met een clean, klassiek ontwerp, hebben we een ijzer opgebouwd dat net zo mooi is als krachtig - de nieuwe standaard voor allround ijzer-prestaties."

Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

Speler Heren
Overall score 93
Techniek / innovatie 93
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 94
Vergevingsgezindheid 88
Geschikt voor HCP 24-0
Shaft True Temper Dynamic Gold 105 Steel Shaft
Soort clubhoofd Forged ijzers met SpeedFoam technology
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie
Overige -

Extra voordeel op TaylorMade Golfparaplu

Met 10% bundel-korting op de extra’s!
€1.168,00
€1.161,10

Extra voordeel op TaylorMade Backpack / Rugzak

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€1.174,00
€1.162,75