Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel SIM Max D Driver 2020

SIM Max D Driver 2020

€529,00 €449,00
1 op voorraad
De TaylorMade SIM Max D is de D-Type versie uit de aerodynamisch SIM serie drivers. Deze uitvoering is net zo vergevingsgezind en krachtig als de 'normale' SIM Max maar de balans is aangepast voor het onderdrukken van een slice.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

TaylorMade timmert, als grootste leverancier van drivers, fairway woods en hybrides in Europa, hard aan de weg. Wat betreft de drivers zagen ze er vorig seizoen al erg goed uit, dit jaar wordt het met de SIM en SIM Max drivers alleen maar mooier. Deze laatstgenoemde is er ook in een versie voor golfers die óf een hekel hebben aan slice-afzwaaiers óf veel makkelijker een Draw willen kunnen slaan. Deze aerodynamisch vormgegeven SIM Max D-Type is daar iets op aangepast. Visueel behoorlijk baanbrekend en dat is met de specificaties en de daardoor verbeterde prestaties niet anders.

Versies

Ook verkrijgbaar binnen deze serie: Sim Max Fujikura Ventus Red Shaft, Sim Max Fujikura Ventus Blue Shaft en Sim

De techniek

Als een premium fabrikant als TaylorMade claimt de vorm van de driver opnieuw te hebben uitgevonden, kun je dat niet anders dan serieus nemen. SIM staat voor Shape In Motion en met de voor seizoen 2020 geïntroduceerde SIM Max driver (directe opvolger van de M6 van vorig jaar) verlegt deze fabrikant de grens. Met het Asymmetric Sole & Inertia Generator design is veel gewicht ver achterin de driver geplaatst, deels in de staartvin-achtige vleugel van het clubhoofd. Het nog lagere en diepere zwaartepunt dat daardoor ontstaat, zorgt voor meer power en meer vergeving. De Speed Injected Twist Face kennen we nog van vorig jaar en slaat op de enigszins gebogen vorm van het clubblad / slagvlak waardoor de afwijking bij onzuiver geraakte ballen, kleiner wordt dan voorheen. Interessant voor de hogere HCP-ers. Ook aardig is dat de hoogte / grootte van het slagvlak bij de SIM drivers verschilt. Bij de SIM Max-D is ie op zijn grootst, bij de SIM Max is hij iets kleiner en bij de SIM (die bedoelt is voor ver gevorderde golfers) is het slagvlak kleiner. 
De driver is gemaakt van verschillende materialen om de gewichtsverdeling optimaal te krijgen. Deze Multi-Material Construction laat zien dat als je de kroon van vederlicht maar ijzersterk Carbon maakt dat dit het zwaartepunt omlaag brengt en het MOI (Moment of Inertia) omhoog. Hierdoor neemt de vergevingsgezindheid toe waardoor je als golfer meer marge krijgt om niet helemaal zuiver te raken voordat de bal links en rechts de baan uit vliegt. Erg prettig. Met de Inverted Cone Technology hebben ze het raakvlak / clubface ultradun kunnen maken wat bijdraagt aan meer balsnelheid.
GolfDriverNL-TaylorMade-SIM-Loft-InterlbaarheidAls laatste belangrijke techniek in deze drivers noemt TaylorMade de Thru-Slot Speed Pocket die in de nieuwe drivers iets in vorm is aangepast. Deze techniek zorgt dat de zool veel flexibeler wordt voor meer balsnelheid en verbeterde vergeving bij onderop het clubblad geraakte mis-hits. Alles in het teken van betere speelbaarheid.

De SIM Max in D. (D-type) uitvoering

De 'gewone' SIM Max driver en deze D-type versie liggen qua specificaties bijzonder dicht bij elkaar. Belangrijk verschil is dat bij de SIM D. driver het gewicht achterin het clubhoofd iets is aangepast om gemakkelijker een draw te slaan (lichte curve van rechts naar links) om zo een slice (afzwaaier naar rechts) te kunnen voorkomen. Handige bijdrage in de vergevingsgezindheid.

Loft instelbaarheid

Bijna een standaard feature op een moderne driver is de loft instelbaarheid. Ook dit heeft de TaylorMade SIM Max aan boord. De loft is 2 graden omhoog en 2 graden omhoog instelbaar. Handig want hierdoor heeft u de mogelijkheid om de driver in te stellen op de loft die het best past bij uw swing. De afbeelding hiernaast laat het bereik (Trajectory) zien.

Standaard uitvoering

De TaylorMade SIM Max D. driver is verkrijgbaar met UST Mamiya Helium graphite shaft met daarop de zwart-witte GolfPride Z-Grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

 

  

Speler Heren
Afwerking / kwaliteit 91
Vergevingsgezindheid 93
Techniek / innovatie 92
Prijs - kwaliteit verhouding 84
Overall score 92
Geschikt voor HCP 18 - 54
Headcover Ja
Loft instelbaar Ja
Shaft UST Mamiya Helium 5
Kleur Zwart Wit
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Overige Draw versie (D-Type)

Extra voordeel op TaylorMade TP5X Tour Golfballen

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€498,95
€491,46