Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel SIM Max Steel Fairway Wood 2020

SIM Max Steel Fairway Wood 2020

€299,00 €239,00
1 op voorraad
Anno 2020 heeft TaylorMade zichzelf overtroffen met deze fraaie SIM Max Steel fairway woods. Innovatieve techniek als het V Steel Sole Design, het Twist Face slagvlak en de lichte Carbon kroon brengen een enorme power / vergeving combinatie.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Als grootste leverancier van drivers, fairway woods en hybrides in Europa timmert TaylorMade hard aan de weg. Het innoveren van haar clubs gaat in razend tempo en elk jaar schuift de grens van wat mogelijk is een stukje op. De SIM Ti en SIM Max Steel fairway woods zijn daar anno 2020 een perfect voorbeeld van waardoor deze nieuwe collectie visueel prachtig is, qua specificaties echt opvalt en daardoor een grote groep golfers aanspreekt. 

Versies

Ook verkrijgbaar binnen deze serie: Sim Max TI en Sim Max D

De techniek

Premium fabrikant TaylorMade stopt veel nieuwe techniek én verbeterde reeds bekende techniek in deze SIM Max fairway woods. Zo is de Twist Face bekend vorig jaar. Deze techniek slaat op de enigszins gebogen vorm van het clubblad / slagvlak waardoor de afwijking bij onzuiver geraakte ballen, kleiner wordt dan voorheen. Interessante verhoger van de vergevingsgezindheid voor golfers met wat hoger handicap. GolfDriverNL-TaylorMade-Sim-Max-fairway-wood
De Thru-Slot Speed Pocket in de nieuwe woods is ook zo'n maatregel die zorgt dat de zool veel flexibeler wordt voor meer balsnelheid en verbeterde vergeving bij te ver onderop het clubblad geraakte ballen. Daarnaast zorgt het V Steel Sole Design ervoor dat er minder weerstand is met de ondergrond (meer clubsnelheid) en er meer stabiliteit ontstaat in de club. Alles in het teken van betere speelbaarheid. Ook het feit dat deze woods gemaakt zijn van verschillende materialen doet er toe. Om de gewichtsverdeling optimaal te krijgen laat deze Multi-Material Construction zien dat als je de kroon van vederlicht maar ijzersterk Carbon-vlechtwerk maakt dat dit het zwaartepunt omlaag brengt en het MOI (Moment of Inertia) omhoog. Hierdoor neemt de vergevingsgezindheid toe waardoor je als golfer meer marge krijgt om niet helemaal zuiver te raken voordat de bal links en rechts de baan uit vliegt. Erg prettig. 

Standaard uitvoering

De TaylorMade SIM Max fairway wood is uitgevoerd met Fujikura Ventus graphite shaft met daarop de zwart-witte GolfPride Z-Grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

 

Speler Heren
Kleur Zwart Wit
Overall score 90
Techniek / innovatie 90
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 91
Vergevingsgezindheid 91
Geschikt voor HCP 12 - 54
Shaft Fujikura Ventus Bue 6 FW
Headcover Inclusief originele headcover
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op TaylorMade TP5X Tour Golfballen

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€288,95
€281,46