Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel SIM Max IJzers 5-SW 2020 (steel shaft)

SIM Max IJzers 5-SW 2020 (steel shaft)

€999,00 €849,00
niet op voorraad
Met de SIM Max ijzers 2020 is TaylorMade toch weer in staat om progressie te boeken. 'Distance ijzers' ontwikkeld op de grootste doelgroep van golfer die zoeken naar meer lengte en vergevingsgezindheid! High-Tech innovaties in een prachtige behuizing!
Let op: levertijden zijn momenteel langer dan gebruikelijk: 6 - 12 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Voor seizoen 2020 heeft topfabrikant TaylorMade de SIM Max heren-ijzers geïntroduceerd. Deze voor de grootste doelgroep golfers (HCP 12 - 54) zeer toegankelijke 'afstand-ijzers' zitten vol met innovatieve technieken. De al bekende technieken zijn aangescherpt en daarnaast is er toch ook wel weer nieuwe innovaties toegepast om deze mooie clubs maximaal speelbaar te maken.

De techniek

GolfDriverNL-TaylorMade-SIM-Max-ijzersHet ultradunne, al jaren bekende Progressive Inverted Cone clubblad is 17% dunner gemaakt zonder zijn stekte in te leveren. Hierdoor zijn hogere balsnelheden mogelijk gemaakt. Met de t.o.v. vorig seizoen verbeterde SpeedBridge brengt TaylorMade meer stabiliteit in het clubhoofd en klinkt het impact geluid veel meer solide. Het Echo Damping System haalt de hinderlijke vibraties eruit wat een fijner gevoel geeft bij raken van de bal. Alles is er aan gedaan om de vergevingsgezindheid maximaal te maken zodat niet zuiver geraakte ballen niet direct ver buiten de fairway terecht komen. Bij de lange ijzers voor de grotere afstanden wordt die balsnelheid nog eens extra verhoogt door de toegepaste Thru-Slot Speed Pocket die op de zool duidelijk als donkere kunststof inlay zichtbaar zijn. Fijne 'Cavity Back' ijzers met veel potentie.

Grenzeloze vergevingsgezindheid

Bij deze TaylorMade ijzers is er alles aan gedaan om de clubs voor golfers met 'mid & high handicap' zo toegankelijk mogelijk te maken. De sweetspot is enorm en het zwaartepunt (CG) is extreem laag gehouden. Hierdoor krijgt met de bal gemakkelijker in de lucht. Het oversized clubhoofd-formaat en de gewichtsverdeling in het clubhoofd maken deze clubs enorm 'Game Improving'.

Standaard uitvoering

Standaard zijn deze ijzers uitgevoerd met lichte KBS Max 85 steel shafts en Lamkin Crossline 360 standaard grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

Speler Heren
Aantal clubs 7 clubs: 5,6,7,8,9, PW en SW
Overall score 95
Techniek / innovatie 95
Prijs - kwaliteit verhouding 86
Afwerking / kwaliteit 94
Vergevingsgezindheid 93
Geschikt voor HCP 12 - 54
Shaft KBS Tour Steel Shafts
Grip Lamkin Crossline 360 Grip
Soort clubhoofd Cavity Back
Kleur Zwart
Overige -
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie

TaylorMade TP5X Tour Golfballen / Golfballs COMBI-DEAL

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€898,95
€891,46