Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Spider Tour Red Double Bend Putter SuperStroke 2018

Spider Tour Red Double Bend Putter SuperStroke 2018

€329,00 €249,00
niet voorradig
Deze TaylorMade Spider Tour putter heeft Jason Day veel succes gebracht en is vernieuwd met deze 'commerciële versie' met 'Double Bend' bevestiging, Perimeter Weighting en witte toplijn. SuperStroke grip!
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Hij is niet alleen prachtig om te zien met zijn diep rode clubhoofd en zwarte steel shaft, de voor seizoen 2018 ontworpen Spider Tour Red Putter van TaylorMade is in de handen van de juiste speler, een top putter die zorgt voor maximale prestaties. Vraag maar aan al die PGA Tour spelers die hem in de tas hebben, net als Jason Day en Dustin Johnson.
Deze 2018 versie is ten opzichte van de 2017 versie niet veel gewijzigd. De witte lijn die ontbrak is nu toegevoegd waardoor uitlijnen van uw putting stroke gemakkelijker is geworden. Als bevestiging aan de shaft heeft deze putter een Double Bend connectie naar het clubhoofd, lekker overzichtelijk. De geweldige 'Distance Controll' waar deze topputter bekend om staat, zorgt dat u dichter bij de vlag komt. Ook heeft in deze 'Sightline' uitvoering de dunne grip plaats gemaakt voor een fijne, dikkere SuperStroke GTR 1.0 grip om pols-actie tijdens uw puts te onderdrukken. Gebleven zijn de 'clean' Mallet vormgeving, uitgevoerd met groot, topzwaar clubhoofd met gewicht achterin, ver van het raakvlak voor maximale stabiliteit oplevert. Ook belangrijk is dat ook dit model is voorzien van de Pure Roll Technology met Surlyn inzet. Deze techniek minimaliseert het stuiteren van de bal na impact door topspin toe te voegen (zie onderstaande video). Doseren ewordt daardoor gemakkelijker. De duidelijke, fraaie belijning, maximale stabiliteit en een topdesign maken deze putters erg gewild. De vorm geeft veel vertrouwen en de feedback vertaalt duidelijk wat de club met de bal doet bij impact. Gecontroleerd balcontact ... daar is waar het om draait. Absoluut een aanwinst in de golftas van veel eisende golfers. Double Bend Hosel.


 

Speler Uni
Overall score 93
Techniek / innovatie 93
Afwerking / kwaliteit 94
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Gevoel 94
Soort clubhoofd Progressive Mallet Half Head Offset
Shaft Dark Steel shaft
Headcover Ja
Overige Zelfe model als Jason Day gebruikt
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op TaylorMade Golfparaplu

Met 10% bundel-korting op de extra’s!
€318,00
€311,10
Niet voorradig