Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Spider X Single Bend White Putter 2019 - Chalk

Spider X Single Bend White Putter 2019 - Chalk

€329,00 €299,00
op voorraad
In de nieuwe, aangescherpte 2019 Spider X putter-serie mikt TaylorMade op golfers die kwalitatief de hoogste eisen stellen aan hun putter. Dit topmodel met True Path uitlijning en verbeterde Pure Roll insert is een Face-Balanced putter met Single Bend sha
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met de 2019 Spider X putters mikt TaylorMade op golfers die geen concessies willen doen. Deze Absolute top mallet-putter met de nieuwe True Path uitlijning en verbeterde Pure Roll insert voelt wel héél stabiel en gecontroleerd aan en dat is tóch waar het om draait met putten. 

X-Filosofie: True Path techniek

De X-Filosofie in deze Spider X putters van TaylorMade levert optimale stabiliteit en uitlijning door de massa-eigenschappen van het hoofd te herontwerpen en te combineren met een nieuw, optisch ontworpen True Path uitlijningssysteem. True Path is ontworpen om golfers te helpen bij het visualiseren van de beoogde putting-lijn voor een betere nauwkeurigheid bij het zetten.

Stabiliteit

Spider X combineert een zwaar (320g) stalen frame met een lichtgewicht (15g) carbon composiet zool voor een extreme 'perimeter weighting' in een meer gestroomlijnde vorm. De stabiliteit tijdens en direct na het raken de golfbal neemt hierdoor toe waardoor een meer gelijkmatige rol ontstaat. De Face-Ballanced balans in deze putter draagt daar ook aan bij.

Pure Roll Insert innovatie

Al jaren integreert TaylorMade de Pure Roll Insert in het clubblad. Dit materiaal op het slagvlak van de putter is anno 2019 verbeterd (wat opgedikt) voor meer controle en gevoel om te doseren. Het doel van dit materiaal is dat de start bij impact gelijkmatiger is en de bal niet van het clubblad 'springt' bij impact.

Standaard uitvoering

Deze TaylorMade Spider-X putter is voorzien van zwarte, stalen KBS CT Tour Puttershaft en fijne, wat dikkere SuperStroke Pistol GTR 1.0 puttergrip. De zwarte shaft heeft een Single Bend shaft aansluiting op het clubhoofd.


 

Speler Uni
Kleur Chalk (Wit)
Overall score 94
Techniek / innovatie 94
Afwerking / kwaliteit 94
Prijs - kwaliteit verhouding 88
Gevoel 95
Soort clubhoofd Progressive Mallet Design
Shaft KBS CT Tour Dark Steel Puttershaft, Single Bend
Headcover Ja
Overige Tour model Rory McIlroy
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie