Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel TP Patina Collection Del Monte Putter 2019

TP Patina Collection Del Monte Putter 2019

€299,00 €269,00
niet voorradig
Dat TaylorMade haar TP (Touir Preferred) putter collectie naar topniveau heeft getild, bewijst ook deze Blade design Del Monte putter in prachtige Patina afwerking. Veel gevoel en feedback, een strakke belijning en geperfectioneerd in materiaal.
Leverbaar vanaf 30 november 2019
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De TaylorMade Tour Preferred (TP) Patina Collection Del Monte Putter is een stak belijnde Blade design putter waarmee TaylorMade mikt op golfers die zich realiseren dat je van al je clubs met je putter de meeste slagen maakt.

De techniek
Golfers die hogere eisen stellen aan hun materiaal en niets aan het toeval over willen laten. Zéker in deze prachtige Patina uitvoering voelt de TP De Monte putter perfect in balans aan. In het clubhoofd wordt de Duo Roll insert gebruikt voor zacht, gecontroleerd balcontact op het gefreesde oppervlak. Deze insert zorgt ervoor dat de bal niet 'springt' na impact en garandeert dus meer precisie. Met de wat dikkere SuperStroke Pistol grip voelt de putter direct aan en de extra dikte helpt tegelijkertijd de hinderlijke polsreflexen uit te schakelen. Dit model uit deze TP serie is instelbaar met verplaatsbare gewichtjes om de balans te finetunen. Lekker topzwaar, veel gevoel voor controle en optimale feedback. Top putter met duidelijke belijning voor betere strokes!

Standaard uitvoering
Deze TaylorMade TP Patina Collection Del Monte Putter 2019 is standaard uitgevoerd met SuperStroke Pistol GTR grip en Single Bend shaft voor meer controle. 

 

Speler Uni
Kleur Zwart Copper
Overall score 92
Techniek / innovatie 93
Afwerking / kwaliteit 90
Prijs - kwaliteit verhouding 91
Gevoel 92
Soort clubhoofd Blade design
Shaft KBS CT Tour Steel shaft
Headcover Incl. originele headcover
Overige -
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie