Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel TP Patina Collection Juno Putter 2019

TP Patina Collection Juno Putter 2019

€299,00 €269,00
niet voorradig
Dat TaylorMade haar Tour Preferred (TP) Patina putter collectie naar topniveau heeft getild, bewijst ook deze klassiek gevormde Blade design Juno putter. De 5 mm dikke aluminium insert geeft een massief gevoel met maximale feedback.
Binnenkort weer leverbaar: circa 3 tot 7 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De TaylorMade Tour Preferred (TP) Patina Collection Juno Putter is een klassiek gevormde, Blade design putter waarmee TaylorMade mikt op golfers die zich realiseren dat je met je putter de meeste slagen maakt. Golfers die hogere eisen stellen aan hun materiaal en niets aan het toeval over willen laten.

De techniek
Zéker in deze prachtige, retro-achtige Black Copper design uitvoering voelt de putter perfect in balans aan. In het clubhoofd wordt een 5 milimeter dikke Pure Roll insert gebruikt voor een 'solid feel' en meer gecontroleerd balcontact op het gefreesde oppervlak. Deze insert zorgt ervoor dat de bal niet 'springt' na impact en garandeert dus meer precisie. Dankzij de wat dikkere SuperStroke Pistol GTR 1.0 grip voelt de putter direct aan en de extra dikte onderdrukt tegelijkertijd eventuele hinderlijke polsbewegingen. Dit model uit deze TP serie is instelbaar met verplaatsbare gewichtjes om de balans te finetunen. Lekker topzwaar, veel gevoel voor controle en optimale feedback. Top putter met duidelijke belijning voor betere strokes!

Premium Patina afwerking
De TaylorMade TP Patina putters zijn afgewerkt met een prachtige, klassieke Premium Patina finish. Deze finish is een combinatie van zwart nikkel en koper, wat zorgt voor een een unieke look die na verloop van tijd oxideert.
De nieuwe TP Patina Collection heeft zeven verschillende vormen / designs... 5 reeds bekende en twee nieuwe: de Del Monte en DuPage. De Patina Blade putters zorgen voor meer controle en de Patina Mallet putters voor meer vergeving. Elke Patina Putter verbetert uw spel....

Standaard uitvoering
Deze TaylorMade Tour Preferred Patina Collection Juno putter is standaard uitgevoerd met KBS CT Tour Puttershaft (steel) en heeft een L-Neck hosel (shaftconnectie) waardoor de putter een Toe-Hang balans heeft. De headcover wordt meegeleverd.

 

 

 

Speler Uni
Kleur Brons
Overall score 92
Techniek / innovatie 93
Afwerking / kwaliteit 90
Prijs - kwaliteit verhouding 91
Gevoel 92
Soort clubhoofd Blade
Shaft Steel shaft
Headcover Incl. originele headcover
Overige -
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie