Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Profile SGi 12-Delige Ladies Golfset 2020 (graphite shaft)

Profile SGi 12-Delige Ladies Golfset 2020 (graphite shaft)

€449,00 €329,00
14 op voorraad
Een alles in één Wilson Profile SGi Ladies Golfset is voor veel starters dé ideale start van hun golfhobby. Deze complete, 12-delige golfset laat zien waarom Wilson marktleider is in dit segment: zeer vergevingsgezinde clubs en prima cartbag.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Wilson is al jaren marktleider in het segment complete A-merk golfsets voor startende en licht gevorderde golfers. Vele enthousiaste liefhebbers die niet direct een vermogen willen uitgeven aan hun set, hebben met dit soort 'boxed sets' de golfsport onder de knie gekregen. Deze begin 2020 geïntroduceerde Wilson Profile SGI set is weer duidelijk fraaier afgewerkt dan zijn concurrenten in dit segment en heeft veel techniek aan boord om u snel de basis onder de knie te laten krijgen van die zo leuke golfsport.

De techniek: hard rechtdoor slaan zonder hindernissen

Deze golfsets hebben de nodige technische voorzieningen in zich om de vergevingsgezindheid maximaal te krijgen. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk om de bal exact zuiver te raken om ver en recht te kunnen slaan. De marge die u als speler hiervoor krijgt bij dit soort sets, is groter dan voorheen. Meer speelplezier dus! 
De clubhoofden van de ijzers uit deze Wilson Profile SGI sets zijn groot, inclusief de de sweetspot (ideale raakpunt) op het clubblad. Ook is dankzij het gewicht onderin het clubhoofd het zwaartepunt laag voor maximale vergevingsgezindheid. De bal snel en eenvoudig in de lucht te krijgen wordt hierdoor behoorlijk vereenvoudigd.
De driver met 460cc clubhoofd en 10,5° loft en de fairway wood hebben net als de ijzers een laag zwaartepunt en een grote sweetspot waardoor de clubs naar verhouding gemakkelijk te spelen zijn. 

Profile SGi versus Wilson ProStaff SGI set

Hoewel beide sets gericht zijn op het startsegment zijn er wel duidelijke verschillen. Deze boxed sets verschillen in het feit dat de Profile serie sec gericht is op ongecompliceerd, hard rechtdoor te kunnen slaan. Voor de beginfase meer dan voldoende. De de eigenschappen in de ProStaff Sgi sets zorgen ervoor dat vooral het gevoel bij balcontact, het doseren en richten van de balvlucht bij die set gemakkelijker is als bij de Profile serie. Dit maakt dat de ProStaff serie net wat beter is en niet alleen geschikt is voor starters maar ook voor golfers als men het beginners-stadium inmiddels wel aardig voorbij zijn. Deze Profile SGi sets zijn technisch vergelijkbaar met de modellen Wilson Ultra XD en Wilson X31 maar hebben een wat betere afwerking.

Standaard uitvoering

Bij deze 2020 Wilson Profile SGI dames golfset heeft de driver, de fairway wood en de hybride club een regular flex Profile graphite shaft, alle ijzers hebben graphite shafts. Grip: Standaard Wilson damesgrips.

Set inhoud:

 • Driver 14° (HL) 
 • Fairway wood 5 - 15°
 • IJzers 6,7,8,9 met graphite shaft 
 • Pitching wedge en sand wedge met graphite shaft
 • 34 inch Profile SGi Blade design putter
 • 2 headcovers
 • Wilson Profile SGI grijs / zwart / groene standbag

 

Speler Dames
Kleur Groen
Aantal clubs 10
Soort golftas Standbag
Overall score 83
Techniek / innovatie 82
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 83
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft Wilson Profile Graphite shafts (ijzers met Profile Steel shaft)
Headcover Inclusief 3 headcovers
Overige -
Fabrieksgarantie Dit product heeft 1 jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op Wilson Staff Duo Soft Golfballen

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€350,95
€347,66