Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel ProStaff SGi Blade Ladies Putter

ProStaff SGi Blade Ladies Putter

€79,00 €45,00
op voorraad
Wie voor een interessante prijs een fijne, topzware putter zoekt, kan met deze Wilson ProStaff SGi Blade Ladies Putter wel eens erg blij worden. Prijs-kwaliteit kan niet beter dan dit! Mooi design, lekker no-nonsense.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

In het segment waarin starters en licht gevorderde golfers een goed geprijsde A-merk putter zoeken, doet Wilson met haar ProStaff SGi serie goede zaken. Uitblinkend in prijs-kwaliteit verhouding is deze topzware putter een fijne aanvulling voor uw golfset. Dames uitvoering!

De techniek
Dit Wilson ProStaff Sgi model putter in Ladies Blade-design is een typische no-nonsense putter: geen toeters en bellen, gewoon recht-toe-recht-aan: een voordelige, fijne, topzwaar aanvoelende putter. Veel gewicht onderin zorgt voor een betere feedback van het balcontact en door de duidelijke belijning op het rechte clubhoofd is het visualiseren van uw puts eenvoudig. De zachte Utythane insert (raakvlak) in het clubblad geeft een gecontroleerd, zacht gevoel en de Plumb-Neck hosel benadrukt de vloeiende lijnen. De stroeve, wat dikkere grip brengt daarbij nog eens extra stabiliteit. Geschikt voor hoge en midden handicap golfers.

Standaard uitvoering
Deze ProStaff Ladies putters uit de 2019 / 2020 collectie van Wilson is standaard uitgevoerd met 33 inch steel shaft en een lekker stroeve, wat dikkere Wilson grip.

Speler Dames
Overall score 73
Techniek / innovatie 70
Afwerking / kwaliteit 71
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Gevoel 70
Soort clubhoofd Blade
Shaft Stainless steel shaft
Headcover -
Overige -
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie