Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel ProStaff SGi 7-Delige Ladies Halve Golfset 2019 (graphite shaft)

ProStaff SGi 7-Delige Ladies Halve Golfset 2019 (graphite shaft)

€289,00 €239,00
niet op voorraad
Voor startende of golfers met handicap 18 tot 54, heeft Wilson anno 2019 de complete, 7-delige ProStaff SGI dames halve-golfset geïntroduceerd. Een voor deze prijsklasse fraai afgewerkte, vergevingsgezinde set met cartbag!
Circa 6 - 12 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Wilson is al jaren marktleider in het segment golfsets voor startende en licht gevorderde golfers. Vele enthousiaste liefhebbers die niet direct een vermogen willen uitgeven aan hun set, hebben met dit soort 'boxed sets' de golfsport onder de knie gekregen. Deze begin 2019 geïntroduceerde Wilson ProStaff SGI Ladies halve golfset is weer duidelijk fraaier afgewerkt dan zijn voorgangers en heeft veel techniek aan boord om u snel vaardiger te laten worden in de zo leuke golfsport.

De techniek: alles om golf eenvoudiger te maken, is geïntegreerd

Zoals zoveel golfsets in dit segment hebben we het hier over clubs met de nodige ingebouwde 'technische hulp' om de vergevingsgezindheid maximaal te krijgen. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk om de bal exact zuiver te raken om ver en recht te kunnen slaan. De marge die u als speler hiervoor krijgt bij dit soort sets, is groter dan voorheen. Meer speelplezier dus! 
De clubhoofden van de ijzers uit deze Wilson ProStaff SGI Ladies halve golfsets zijn wat groter dan standaard. Ook de sweetspot (ideale raakpunt) op het clubblad is flink van formaat en samen met het lage zwaartepunt en het zo laag mogelijk geplaatste gewicht in het clubhoofd, is de vergevingsgezindheid maximaal. Hierdoor is de bal snel en eenvoudig in de lucht te krijgen.
De fairway wood heeft net als de ijzers een laag zwaartepunt en een grote sweetspot waardoor de clubs naar verhouding gemakkelijk te spelen zijn. 

Wilson X31 versus Wilson ProStaff SGI dames golfset

Hoewel beide sets gericht zijn op het startsegment zijn er wel duidelijke verschillen. Deze boxed sets verschillen in het feit dat de ProStaff Ladies sets net wat mooier en preciezer zijn afgewerkt dan de X31 sets.  Daarnaast zorgen de eigenschappen ervoor dat vooral het gevoel bij balcontact, het doseren en richten van de balvlucht bij de ProStaff SGI serie beter is wat deze set ook geschikt maakt voor vrouwelijke golfers die het beginners-stadium inmiddels voorbij zijn. 

Standaard uitvoering

Bij deze 2019 Wilson ProStaff SGI dames golfset heeft zowel de driver, de fairway wood, de hybride club als de ijzers een ladies flex ProStaff graphite shafts en standaard Wilson damesgrips. In tegenstelling tot de heren sets uit deze serie wordt de damesset geleverd met een cartbag.

Set inhoud:

 • Fairway wood 5 - 21°
 • IJzers 5,7,9 met graphite shaft 
 • Sandwedge met graphite shaft
 • Ladies putter (steel shaft)
 • 1 headcover
 • Wilson ProStaff SGI mintgroen / grijze standbag
Speler Dames
Kleur Groen
Aantal clubs 5
Soort golftas Standbag
Overall score 85
Techniek / innovatie 82
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 85
Vergevingsgezindheid 87
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft Wilson ProStaff Ladies Flex Graphite Shaft
Headcover Inclusief 1 headcover
Overige -
Fabrieksgarantie Dit product heeft 1 jaar fabrieksgarantie