Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel ProStaff SGi Complete 14-Delige Golfset 2019 (graphite shaft)

ProStaff SGi Complete 14-Delige Golfset 2019 (graphite shaft)

€499,00 €409,00
niet op voorraad
Voor golfers met handicap 18 tot 54 heeft Wilson anno 2019 de complete, 14-delige ProStaff SGI golfset geïntroduceerd. Een voor deze prijsklasse opvallend fraai afgewerkte, vergevingsgezinde set met standbag! In deze versie hebben ijzers en woods graphit
Circa 6 - 12 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Wilson is al jaren marktleider in het segment complete golfsets voor startende en licht gevorderde golfers. Vele enthousiaste liefhebbers die niet direct een vermogen willen uitgeven aan hun set, hebben met dit soort 'boxed sets' de golfsport onder de knie gekregen. Deze begin 2019 geïntroduceerde Wilson ProStaff SGI set is weer duidelijk fraaier afgewerkt dan zijn voorgangers en heeft veel techniek aan boord om u snel vaardiger te laten worden in de zo leuke golfsport.

De techniek: alles om golf eenvoudiger te maken, is geïntegreerd

Zoals zoveel golfsets in dit segment hebben we het hier over clubs met de nodige ingebouwde 'technische hulp' om de vergevingsgezindheid maximaal te krijgen. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk om de bal exact zuiver te raken om ver en recht te kunnen slaan. De marge die u als speler hiervoor krijgt bij dit soort sets, is groter dan voorheen. Meer speelplezier dus! 
De clubhoofden van de ijzers uit deze Wilson ProStaff SGI sets zijn wat groter dan standaard. Ook de sweetspot (ideale raakpunt) op het clubblad is flink van formaat en samen met het lage zwaartepunt en het zo laag mogelijk geplaatste gewicht in het clubhoofd, is de vergevingsgezindheid maximaal. Hierdoor is de bal snel en eenvoudig in de lucht te krijgen.
De driver met 460cc clubhoofd en 10,5° loft, de fairway wood en de hybride club hebben net als de ijzers een laag zwaartepunt en een grote sweetspot waardoor de clubs naar verhouding gemakkelijk te spelen zijn. 

Wilson X31 versus Wilson ProStaff SGI set

Hoewel beide sets gericht zijn op het startsegment zijn er wel duidelijke verschillen. Deze boxed sets verschillen in het feit dat de ProStaff sets net wat mooier en preciezer zijn afgewerkt dan de X31 sets.  Daarnaast zorgen de eigenschappen ervoor dat vooral het gevoel bij balcontact, het doseren en richten van de balvlucht bij de ProStaff SGI serie beter is wat deze set ook geschikt maakt voor golfers die het beginners-stadium inmiddels voorbij zijn. 

Standaard uitvoering

Bij deze 2019 Wilson ProStaff SGI heren golfset heeft zowel de driver, de fairway wood, de hybride club als de ijzers een regular flex ProStaff graphite shafts en standaard Wilson grips.

Set inhoud:

 • Driver 10.5° 
 • Fairway wood 3 - 15°
 • Hybride Club 5 - 25°
 • IJzers 6,7,8,9 met graphite shaft 
 • Pitching wedge en sand wedge met graphite shaft
 • 34 inch ProStaff SGi Blade design putter
 • 3 headcovers
 • Wilson ProStaff SGI zwart / rode standbag
Speler Heren
Kleur Zwart
Aantal clubs 10
Soort golftas Standbag
Overall score 85
Techniek / innovatie 82
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 85
Vergevingsgezindheid 87
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft ALLE clubs hebben een Wilson ProStaff Graphite shaft
Headcover Inclusief 3 headcovers
Overige -
Fabrieksgarantie Dit product heeft 1 jaar fabrieksgarantie