Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel ProStaff SGi IJzers 2019 +1 Inch (steel shaft)

ProStaff SGi IJzers 2019 +1 Inch (steel shaft)

€349,00 €279,00
op voorraad
Multi-sport fabrikant Wilson mikt met deze ProStaff SGi ijzers op de grote groep golfers van beginnend tot enigszins gevorderd niveau. Prima afwerking voor deze klasse en veel vergevingsgezindheid gecombineerd met power! Uitvoering met 1 inch verlengde sh
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Multi-sport fabrikant Wilson mikt met deze ProStaff SGi ijzers op de grote groep golfers van beginnend tot enigszins gevorderd niveau. Deze ijzers hebben een prima afwerking voor deze klasse en bieden veel vergevingsgezindheid gecombineerd met power! Deze versie is voor langere heren: +1 inch verlengd!

De techniek: golf eenvoudiger maken
Zoals zoveel golfsets in dit segment hebben we het hier over clubs met de nodige ingebouwde 'technische hulp' om de vergevingsgezindheid maximaal te krijgen. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk om de bal exact zuiver op het clubblad te raken om ver en recht te kunnen slaan. De marge die u als speler hiervoor krijgt bij dit soort sets, is groter dan voorheen. Meer speelplezier dus! 
De clubhoofden van de ijzers uit deze Wilson ProStaff SGI sets zijn 'oversized'... wat groter dan standaard. Ook de sweetspot (ideale raakpunt) op het clubblad is flink van formaat en samen met het lage zwaartepunt en het zo laag mogelijk geplaatste gewicht in het clubhoofd, is de vergevingsgezindheid maximaal en hierdoor is de bal snel en eenvoudig in de lucht te krijgen.

Graphite of steel shaft?
Deze ProStaff ijzers zijn ook in de nieuwe 2019 SGi uitvoering verkrijgbaar met graphite shaft of stalen shaft. Heeft u het liefst zo licht mogelijke clubs en heeft u een hekel aan de heftige trilling op uw handen als u de bal niet goed raak slaat, dan zijn graphite shafts voor u perfect. Vindt u het fijner om wat zwaardere, meer feedback gevende clubs te hanteren, dan zijn ijzers met steel shaft optimaal. Kwestie van voorkeur dus...

Standaard uitvoering
Bij deze 2019 Wilson ProStaff SGI heren ijzers is af fabriek een regular flex ProStaff (1 inch verlengde) steel shafts gefit met standaard Wilson grips. Clubfitting is bij deze serie beperkt tot het (tegen meerprijs) aanpassen van de grips.

Speler Heren
Aantal clubs 6 clubs: 6,7,8,9,PW en SW
Overall score 80
Techniek / innovatie 75
Prijs - kwaliteit verhouding 84
Afwerking / kwaliteit 75
Vergevingsgezindheid 85
Geschikt voor HCP 24 - 54
Shaft ProStaff Steel Shaft
Grip Wilson Standaard grip
Soort clubhoofd Cavity Pocket Back
Overige -
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie