Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel ProStaff SGi Losse IJzers (steel shaft)

ProStaff SGi Losse IJzers (steel shaft)

€59,00 €42,50
3 op voorraad
Met deze ProStaff SGi ijzers mikt Wilson op de grote groep startende golfers én die zich tussen beginners niveau en gevorderd niveau in bevinden. Veel vergeving gecombineerd met power! Voorzien van stalen shaft!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Multi-sport fabrikant Wilson mikt met deze ProStaff SGi ijzers op de grote groep golfers van beginnend tot enigszins gevorderd niveau. Deze ijzers met steel shaft hebben een prima afwerking voor deze klasse en bieden veel vergevingsgezindheid gecombineerd met power!

De techniek: golf eenvoudiger maken

Zoals zoveel golfsets in dit segment hebben we het hier over clubs met de nodige ingebouwde 'technische hulp' om de vergevingsgezindheid maximaal te krijgen. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk om de bal exact zuiver op het clubblad te raken om ver en recht te kunnen slaan. De marge die u als speler hiervoor krijgt bij dit soort sets, is groter dan voorheen. Meer speelplezier dus! 
De clubhoofden van de ijzers uit deze Wilson ProStaff SGI sets zijn 'oversized'... wat groter dan standaard. Ook de sweetspot (ideale raakpunt) op het clubblad is flink van formaat en samen met het lage zwaartepunt en het zo laag mogelijk geplaatste gewicht in het clubhoofd, is de vergevingsgezindheid maximaal en hierdoor is de bal snel en eenvoudig in de lucht te krijgen.

Graphite of steel shaft?

Deze ProStaff ijzers zijn ook in de nieuwe 2019 SGi uitvoering verkrijgbaar met graphite shaft of stalen shaft. Heeft u het liefst zo licht mogelijke clubs en heeft u een hekel aan de heftige trilling op uw handen als u de bal niet goed raak slaat, dan zijn graphite shafts voor u perfect. Vindt u het fijner om wat zwaardere, meer feedback gevende clubs te hanteren, dan zijn ijzers met steel shaft optimaal. Kwestie van voorkeur dus...

Standaard uitvoering

Bij deze 2019 Wilson ProStaff SGI heren ijzers is af fabriek een regular flex ProStaff Steel Shaft gefit met standaard Wilson grips. Clubfitting is bij deze serie beperkt tot het (tegen meerprijs) aanpassen van de grips.

Speler Heren
Aantal clubs 7 clubs: 5,6,7,8,9,PW en SW
Overall score 80
Techniek / innovatie 72
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 77
Vergevingsgezindheid 82
Geschikt voor HCP 24 - 54
Shaft ProStaff Uniflex Graphite shaft
Grip Standaard grip
Soort clubhoofd Cavity Pocket Back
Kleur Zwart
Overige -
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie