Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel ProStaff SGi OS Driver 2019

ProStaff SGi OS Driver 2019

€149,00 €95,00
niet op voorraad
Deze voordelige Wilson ProStaff SGi 460cc OS driver heeft in de nieuwste uitvoering een lichte 'Offset' setting voor nog meer vergevingsgezindheid . Grotendeels van licht maar sterk titanium, een voor dit segment keurig afgewerkte krachtpatser.
Let op: levertijden zijn momenteel iets langer dan gebruikelijk: 6 - 12 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met de Wilson ProStaff serie golfclubs mikt deze fabrikant op het segment startende en licht gevorderde golfers die binnen een beperkt budget prima golfmateriaal zoekt. Deze voor seizoen 2020 geïntroduceerde ProStaff SGi OS driver heeft in de nieuwste uitvoering een lichte Offset gekregen waardoor u nog gemakkelijker centraal op het clubblad raakt. In deze prijsklasse is veel merkloze rommel te koop maar A-merk Wilson zorgt met deze SGi clubs voor behoorlijke kwaliteit en specificaties waardoor het merk niet voor niets al jaren marktleider is in dit segment.

De techniekWilson-Prostaff-SGi-OS-driver

Deze vergevingsgezinde Wilson ProStaff SGi OS heren driver heeft een 460cc clubhoofd wat met licht maar stevig titanium is afgewerkt. Alle benodigde eigenschappen om redelijk eenvoudig en snel met een driver uit de voeten te kunnen, zijn aan boord. Startende golfers hebben behoefte aan een clubhoofd met grote sweetspot, een laag geplaatst zwaartepunt omdat dat de nodige vergevingsgezindheid verschaft. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk is om de bal exact zuiver te raken voor een goed resultaat en dat is prettig. 

Hogere loft en Offset setting

Bij deze ProStaff SGi OS driver staat OS voor Offset. Dit is een iets progressieve (naar voren geplaatste) stand van het clubhoofd t.o.v. de shaft. Hierdoor wordt het iets gemakkelijker om vol te raken ('door de bal' zoals dat heet). De wat hogere loft van deze club zorgt simpelweg ervoor dat de bal langer in de l lucht blijft om afstand te maken, ook bij lagere swingsnelheden. Duidelijk zichtbaar is dat het afwerkingsniveau in dit voordelige segment weer wat netter is geworden in vergelijking met de eerdere ProStaff series van Wilson. Zonder 'appels met peren te vergelijken' ziet deze club er keurig uit en ook de graphite shaft die standaard in deze driver is gefit, presteert in combinatie meer dan prima. Al met al een voordelige A-merk driver voor golfers met handicap van 54 tot circa 18.    

Standaard uitvoering

Deze Wilson ProStaff SGi OS driver is standaard uitgerust met de Wilson ProStaff graphite shaft en standaard Wilson herengrip. Clubfitting is bij deze serie beperkt tot het (tegen meerprijs) aanpassen van de grips.

Speler Heren
Afwerking / kwaliteit 75
Vergevingsgezindheid 75
Techniek / innovatie 75
Prijs - kwaliteit verhouding 84
Overall score 80
Geschikt voor HCP 18 - 54
Headcover Inclusief
Loft instelbaar Nee
Shaft Wilson ProStaff Graphite Shaft
Kleur Zwart
Garantie Dit product heeft 1 jaar fabrieksgarantie
Overige -

Extra voordeel op Wilson Staff Duo Soft Golfballen

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€116,95
€113,66