Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Staff D7 Forged IJzers 4-PW 2019 (steel shaft)

Staff D7 Forged IJzers 4-PW 2019 (steel shaft)

€899,00 €799,00
1 op voorraad
Bij de 2019 Wilson Staff D7 Forged ijzers zorgen Progressive Power Holes die per club zijn geoptimaliseerd, voor meer vergeving en hogere balsnelheden. Eenvoudig hanteerbare clubs met de focus op speelbaarheid voor de betere golfer!
Direct leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Wilson heeft met deze Wilson Staff D7 Forged een gesmede ijzerset met geavanceerde techniek op tourniveau. Met deze ijzers wordt techniek gecombineerd om meer controle te koppelen aan betere prestaties. De Tour-appearnce is dankzij de compactere clubhoofden en de dunnere toplijn overduidelijk. Mooie, krachtige ijzers voor golfers op niveau. 

De techniek: power en vergevingsgezindheid

Fraai, geavanceerd en voorzien van topspecificaties, dat hebben deze uit Forged 8620 Carbon Steel vervaardigde Wilson Staff D7 Forged ijzers. In de lange ijzers van deze ijzerset zijn Progressive Power Holes geïntegreerd die meer vergeving brengt bij hogere balsnelheden. Ondanks de geavanceerde techniek zijn deze clubs naar verhouding eenvoudiger hanteerbaar en is er een voelbare focus op meer 'gevoel'. Mede verantwoordelijk hiervoor is de Power Chamber Innovatie die resonanties en trillingen absorbeert en een grotere energieoverdracht garandeert. De grote Sweetspot vergroot daarbij de controle om de bal gemakkelijker en meer gecontroleerd de lucht in te krijgen.

Standaard uitvoering

Fijn aanvoelende ijzers voor gevorderden, deze Wilson Staff D7 Forged clubs! Gefit met de perfecte KBS Taper Lite steel shafts voor directe feedback en Wilson Staff Tour Velvet grips.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


 

Speler Heren
Aantal clubs 7 clubs: 4,5,6,7,8,9 en PW
Overall score 93
Techniek / innovatie 92
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 91
Vergevingsgezindheid 87
Geschikt voor HCP 0-24
Shaft KBS Taper Lite steel shaft
Grip Standaard grip
Soort clubhoofd Forged Pocket Back
Kleur Zwart
Overige -
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie