Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Staff D7 Ladies Driver 2019

Staff D7 Ladies Driver 2019

€349,00 €279,00
op voorraad
De Wilson Staff D7 dames driver met zijn Re-Akt techniek met kroon van Kevlar koolstofvezels filtert trillingen voor een scherp, helder geluid en een ongelofelijk gevoel. Met Super-Light (192 gram!) Technology garandeert enorme clubsnelheden.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Binnen de serieuze tak van Wilson Golf, de Wilson Staff serie, heeft deze allround sportfabrikant ook in damesuitvoering de loft-instelbare Wilson Staff D7 driver ontwikkeld. Opvallend licht en opgebouwd volgens de huidige stand van techniek is dit één van de lichtste en snelste verstelbare ladies drivers op de markt.

De techniek: Re-Akt voor lichtere, snellere en beter controleerbare drive 
De nieuwe Re-Akt techniek is een bundeling van de eerder geïntroduceerde Superlight-technologie in deze Wilson Staff D7 drivers met de nieuwe koolstof kroon. De Superlight techniek zorgt ervoor dat deze driver in de basis slechts 192 gram weegt. Hierdoor kunnen deze drivers enorme clubsnelheid maken waardoor de balsnelheid en dus de lengte van de balvlucht toenemen. De 
kroon is daarbij opgebouwd uit 3 stevige maar vederlichte lagen van Kevlar koolstofvezels. Naast het voordeel dat de driver hierdoor lichter wordt, filtert dit materiaal ook de  trillingen zodat een scherp, helder geluid ontstaat en samengaat met een ongelofelijk gevoel. De Super-Light (192 gram!) Technology garandeert enorme clubsnelheden.

Dynamic Launch Controll: handige 'indirecte' loft verstelbaarheid!
Deze Wilson Staff D7 Ladies Drivers hebben niet via de hosel een loft verstelbaarheid maar juist via een bepaalde gewichtsverdeling. Lekker eenvoudig en toch doelmatig.

Standaard uitvoering
Deze 2019-serie dames drivers zijn gefit met de fijne UST Mamiya Helium Ladies flex graphite shaft voor meer 'kick' onder de bal. Standaard grip: Wilson Staff Microlite grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

Speler Dames
Overall score 88
Techniek / innovatie 88
Prijs - kwaliteit verhouding 87
Afwerking / kwaliteit 88
Vergevingsgezindheid 87
Geschikt voor HCP 0-54
Loft instelbaar Ja
Shaft UST Mamiya Helios Ladies Flex graphite shaft
Headcover Ja
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie