Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Staff Infinite Bucktown Counterbalance Putter 2019

Staff Infinite Bucktown Counterbalance Putter 2019

€169,00 €119,00
niet voorradig
De Bucktown putter is een Progressive Mallet Putter in de vorm die momenteel erg populair is. Een groot brengt veel vertrouwen en de verzwaarde CounterBalance puttergrip geeft maximale feedback en gevoel.
Binnenkort weer leverbaar: circa 3 tot 7 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Al jaren is multi-sport merk Wilson specialist golfmateriaal. Los van de starters-klasse maakt men ook de Wilson Staff productlijnen, golfclubs voor golfers die kwalitatief hoge eisen stellen.

De techniek
Deze Wilson Staff Infinite putterserie kent vele modellen met het zelfde principe als het gaat om gevoel en bal behandeling maar verschil in design. En dat is nu juist waar voorkeur het verschil maakt. Heeft u liefer een grotere putter in een Progressive Mallet design, dan is deze 'Buck Town' putter, die ook is voorzien van de gevoelige CounterBalance techniek (verzwaarde grip), wellicht een prima overweging. 100 Gram extra gewicht is in de grip geplaatst voor meer gevoel en controle over uw putting-strokes. Daarnaast zorgt de wat grotere en zwaardere grip ervoor dat u uw polsen minder gebruikt wat een beter doseerbare putt oplevert. De Double-Bend-Shaft zorgt voor een overzichtelijk beeld tijdens het adresseren en het vertrouwen gevende, grote formaat clubhoofd maakt de putter lekker topzwaar. Door de gefreesde groeven in het clubblad stuitert de bal niet van het blad maar begint hij direct met rollen. Mooi vormgegeven en voorzien van duidelijke belijning om goed square op de bal te kunnen raken. Echt een degelijke club, die bedoeld is voor de meest voorkomende slag door de baan: uw puts!

Standaard uitvoering
Deze Infinite Buck Town heren putters worden standaard geleverd met de Wilson Staff CounterBalance puttergrip, True Temper steel shaft en Double Bend clubhoofd aansluiting.

 

Speler Uni
Overall score 81
Techniek / innovatie 79
Afwerking / kwaliteit 82
Prijs - kwaliteit verhouding 82
Gevoel 80
Soort clubhoofd Progressive Mallet
Shaft Stainless steel shaft, double bend
Headcover Inclusief originele headcover
Overige CounterBalance systeem
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie