Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Staff Launch Pad Driver 2020

Staff Launch Pad Driver 2020

€299,00 €269,00
1 op voorraad
Met deze Wilson Staff Launch Pad driver 2020 is alle techniek uit de kast gehaald om een zeer fraaie, maximaal vergevingsgezinde driver te ontwerpen die uw slice onderdrukt. Dankzij een lichtgewicht ontwerp heel veel balsnelheid.
Direct leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

'Lichter is beter' gaat niet altijd op maar bij deze Wilson LaunchPad driver zet het echt zoden aan de dijk. Deze driver is ontworpen om onder andere één van de meest frustrerende golfproblemen op te lossen: de gevreesde slice vanaf de tee. Met een innovatieve, lichtgewicht constructie en een slimme gewichtsverdeling komt deze driver echt een heel eind...

De techniek

Een lichte offset setting, 13 gram gewicht in de hiel van het clubhoofd én een rechtopstaande lie-angle zorgen bij deze Wilson LaunchPad driver dat er een einde komt aan de slice in uw spel.

GolfDriverNL-Wilson-Staff-Launch-Pad-driver

Alle eigenschappen die een driver in dit segment moet hebben, zijn paraat: een grote sweetspot voor maximale vergevingsgezindheid, een laag zwaartepunt voor meer 'kick' onder de bal en een lekker hoge, voorspelbare balvlucht maken dit mooi ontworpen model erg gewild. Uiteraard zijn er mooier afgewerkte clubs dan deze maar zoekt u een no-nonsense driver waarmee u snel en relatief eenvoudig de basis van de golfsport onder de knie wilt krijgen, dan is komt dit toch wel dicht in de buurt van de perfecte, betaalbare oplossing. 

Standaard uitvoering

Deze Wilson Launchpad Driver 2020 is standaard uitgerust met UST Mamiya Helium graphite shaft met Wilson Staff MicroLite standaardgrip.

Speler Heren
Afwerking / kwaliteit 87
Vergevingsgezindheid 90
Techniek / innovatie 89
Prijs - kwaliteit verhouding 93
Overall score 89
Geschikt voor HCP 18 - 54
Headcover Inclusief
Loft instelbaar Nee
Shaft UST Mamiya Helium Graphite Shaft
Kleur Zwart
Garantie Dit product heeft 1 jaar fabrieksgarantie
Overige -