Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel X31 Complete 14-delige Ladies Golfset + Cartbag 2019

X31 Complete 14-delige Ladies Golfset + Cartbag 2019

€419,00 €289,00
op voorraad
In het starterssegment is Wilson al jaren marktleider. Terecht want deze complete, vergevingsgezinde Wilson X-31 dames golfset is in de 2019 versie écht een aanrader! Erg geschikt om snel en voordelig mee te leren golfen.
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Wilson is niet alleen al jaren een klinkende naam in de tennissport maar ook in de golfsport is deze A-merk sportfabrikant la lang marktleider in de complete 'boxed' starterssets. Kijkend naar de inhoud, de eigenschappen en de afwerking van deze 2019 versie van de Wilson X31 dames golfset vinden we bijzonder om 'zoveel golfset' voor zo'n prijs te kunnen aanbieden. Absoluut dé ideale beginnersset.

Te techniek: maximale ondersteuning om snel te leren golfen
Met deze nieuwe, doorontwikkelde 2019 versie overtreft Wilson de vorige versies als het gaat om zowel eigenschappen als afwerkingsniveau. De clubs hebben verder verbeterde eigenschappen die perfect aansluiten op dat wat beginnende tot enigszins gevorderde golfers nodig hebben. Alle type clubs zijn maximaal vergevingsgezind gemaakt. Hierdoor zal als u uw bal niet volledig in het midden van de club heeft geraakt, deze toch redelijk de bedoelde richting en lengte behouden. Dat komt omdat de bij de driver, fairway wood en hybride het gewicht in het clubhoofd laag en ver achterin is geplaatst. De ijzers hebben een enorme sweetspot of de 'oversized' clubhoofden en het zwaartepunt is zo laag mogelijk gehouden om de bal gemakkelijk de lucht in te kunnen krijgen. 

Damessets: altijd ijzers met graphite shafts! 
De ijzers in deze X31 damessets zijn ook in de nieuwe 2019 uitvoering altijd met graphite shaft uitgevoerd (op de putter na). Dit heeft te maken met het feit dat lichtgewicht clubs beter aansluiten op 'het fysiek' van de vrouwelijke golfer. Bijkomend voordeel van graphite shaft clubs is daarbij dat de heftige trilling op uw handen als u niet goed raak slaat, veel minder merkbaar is dan bij clubs stalen shafts.

Samenstelling
Deze 14-delige damessets bestaan uit 10 golfclubs, 3 headcovers en een golftas:

 • Driver, Titanium, 460cc 
 • Fairway wood 3 
 • Hybride club 6 
 • IJzers 7, 8 en 9 
 • Pitching wedge (PW) en Sandwedge (SW) 
 • Klassiek design 'Blade' putter met steel shaft, 34 inch
 • 3 stuks headcovers voor driver, fairway wood, hybride club
 • Lichte cartbag met draagband
 • Bijpassende regenkap

Prijs / kwaliteit
De kwaliteit van deze Wilson X31 dames-golfsets is voor dit prijssegment opvallend goed. Blijft u echter wel realistisch want u begrijpt dat in het topsegment het kwaliteitsniveau van de materialen, de afwerking en de technische eigenschappen hoger licht. De perfecte prijs / kwaliteit verhouding is echter ideaal is voor starters die niet te veel willen uitgeven aan een A-merk golfset met betrouwbare garanties.

Aanpassingen / clubfitting mogelijk?
In dit prijssegment kunnen clubs niet worden aangepast / gefit. Deze boxed sets worden standaard geleverd in een vaste samenstelling en de clubs zijn voorzien van ladies flex graphite shafts en Wilson damesgrips. De specificaties zijn gericht op een zo breed mogelijke doelgroep. Voor startende golfers zijn kleine verschillen in clublengte of gripdikte nog niet zo belangrijk. In het begin staat u niet elke keer in dezelfde houding ('stand') achter de bal om te slaan.  Pas als u vaak golft, meer ervaring krijgt en een vaste 'stand' en swing ontwikkelt, kan clubfitting belangrijker worden.

 

Speler Dames
Overall score 83
Aantal clubs 9
Soort golftas Cartbag
Techniek / innovatie 80
Prijs - kwaliteit verhouding 88
Afwerking / kwaliteit 80
Vergevingsgezindheid 85
Geschikt voor HCP 20 - 54
Shaft Alle clubs hebben een Ladies Flex Wilson Firestick graphite shaft
Headcover Incl. 3 stuks headcovers (woods)
Overige -
Fabrieksgarantie Dit product heeft 1 jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op Rovic RV2L Golftrolley

Met 10% bundel-korting op de extra’s!
€448,00
€432,10