Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel X31 Complete 14-delige Golfset +1 Inch Verlengd 2019 (graphite shaft)

X31 Complete 14-delige Golfset +1 Inch Verlengd 2019 (graphite shaft)

€419,00 €299,00
op voorraad
In het starterssegment is Wilson al jaren marktleider. Terecht want deze Wilson X-31 golfset is in de 2019 versie écht een aanrader! Heel vergevingsgezind en daardoor erg geschikt om snel en voordelig mee te leren golfen. Verlengde uitvoering voor langere
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Wilson is niet alleen al jaren een klinkende naam in de tennissport maar ook in de golfsport is deze A-merk sportfabrikant la lang marktleider in de complete 'boxed' starterssets. Kijkend naar de inhoud, de eigenschappen en de afwerking van deze 2019 versie van de Wilson X31 golfset vinden we bijzonder om 'zoveel golfset' voor zo'n prijs te kunnen aanbieden. Absoluut dé ideale beginnersset. Deze +1 inch verlengde versie is voor wat langere golfers.

Te techniek: maximale ondersteuning om snel te leren golfen
Met deze nieuwe, doorontwikkelde 2019 versie overtreft Wilson de vorige versies als het gaat om zowel eigenschappen als afwerkingsniveau. De clubs hebben verder verbeterde eigenschappen die perfect aansluiten op dat wat beginnende tot enigszins gevorderde golfers nodig hebben. Alle type clubs zijn maximaal vergevingsgezind gemaakt. Hierdoor zal als u uw bal niet volledig in het midden van de club heeft geraakt, deze toch redelijk de bedoelde richting en lengte behouden. Dat komt omdat de bij de driver, fairway wood en hybride het gewicht in het clubhoofd laag en ver achterin is geplaatst. De ijzers hebben een enorme sweetspot of de 'oversized' clubhoofden en het zwaartepunt is zo laag mogelijk gehouden om de bal gemakkelijk de lucht in te kunnen krijgen. 

IJzers met graphite shaft of stalen shaft? 
De ijzers in deze X31 sets zijn ook in de nieuwe 2019 uitvoering verkrijgbaar met graphite shaft of stalen shaft. Heeft u het liefst zo licht mogelijke clubs en heeft u een hekel aan de heftige trilling op uw handen als u niet goed raak slaat, dan zijn graphite shafts voor u perfect. Vindt u het fijner om wat zwaardere, meer feedback gevende clubs te hanteren, dan zijn ijzers met steel shaft optimaal. Kwestie van voorkeur dus...

Samenstelling
Deze 14-delige sets bestaan uit 10 golfclubs, 3 headcovers en een golftas:

 • Driver, Titanium, 460cc en 10,5° loft met graphite shaft
 • Fairway wood 3 met graphite shaft
 • Hybride club 5 met graphite shaft
 • IJzers 6 t/m 9 met GRAPHITE shaft
 • Pitching wedge (PW) en Sandwedge (SW) met GRAPHITE shaft
 • Klassiek design 'Blade' putter met steel shaft, 34 inch
 • 3 stuks headcovers voor driver, fairway wood, hybride club
 • Lichte draagtas / standbag met automatisch uitklappend onderstel
 • Bijpassende regenkap

Prijs / kwaliteit
De kwaliteit van deze Wilson X31 heren-golfsets is voor dit prijssegment opvallend goed. Blijft u echter wel realistisch want u begrijpt dat in het topsegment het kwaliteitsniveau van de materialen, de afwerking en de technische eigenschappen hoger licht. De perfecte prijs / kwaliteit verhouding is echter ideaal is voor starters die niet te veel willen uitgeven aan een A-merk golfset met betrouwbare garanties.

Welke X31 uitvoeringen zijn er?
Allereerst is er een dames en een heren X31 uitvoering. Damesclubs zijn iets korter en alle clubs (op de putter na) zijn voorzien van lichte graphite shafts. Bij heren kunt u kiezen voor een set met graphite shaft ijzers of steel shaft ijzers (zie bovenstaand). Ook maakt Wilson deze X31 sets in standaard lengte en in +1 inch versie. Hierbij zijn (alleen) de ijzers circa 2,5 cm verlengd, speciaal voor langere mensen. Let wel... alleen de ijzers zijn dan langer dan standaard omdat die moeten passen bij uw lichaamslengte. Bij een driver, fairway wood of hybride club is dat niet belangrijk.  

Aanpassingen / clubfitting mogelijk?
In dit prijssegment kunnen clubs niet worden aangepast / gefit. Deze boxed sets worden standaard geleverd in een vaste samenstelling en de clubs zijn voorzien van regular flex Shafts en standaard-dikte Wilson grips. De specificaties zijn gericht op een zo breed mogelijke doelgroep. Voor startende golfers zijn kleine verschillen in clublengte of gripdikte nog niet zo belangrijk. In het begin staat u niet elke keer in dezelfde houding ('stand') achter de bal om te slaan.  Pas als u vaak golft, meer ervaring krijgt en een vaste 'stand' en swing ontwikkelt, kan clubfitting belangrijker worden. 

Speler Heren
Kleur Zwart
Overall score 83
Aantal clubs 10
Soort golftas Standbag
Techniek / innovatie 80
Prijs - kwaliteit verhouding 88
Afwerking / kwaliteit 80
Vergevingsgezindheid 85
Geschikt voor HCP 20 - 54
Shaft Alle clubs hebben de Wilson Firestick graphite shaft (op de putter na)
Headcover Incl. 3 stuks headcovers (woods)
Overige -
Fabrieksgarantie Dit product heeft 1 jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op Wilson Staff DX2 Golfballen

Met 20% bundel-korting op de extra’s!
€321,95
€317,36

Extra voordeel op Lakeballs

Met 10% bundel-korting op de extra’s!
€341,50
€337,25

Extra voordeel op Rovic RV2L Golftrolley

Met 10% bundel-korting op de extra’s!
€474,00
€456,50