Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel XL Speed Complete 15-delige Ladies Golfset 2020 (graphite shaft)

XL Speed Complete 15-delige Ladies Golfset 2020 (graphite shaft)

€899,00 €719,00
niet op voorraad
Deze Cobra XL Speed Complete 15-delige Ladies Golfset bevat alles wat het hartje van de startende en enigszins gevorderde golfer begeert: 10 zeer vergevingsgezinde clubs (4 met headcovers) en een prachtige kwaliteit cartbag.
Let op: levertijden zijn momenteel iets langer dan gebruikelijk: 6 - 12 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met deze charmante Ladies XL Speed Complete Golfset springt fabrikant Cobra in het segment voor beginners en licht gevorderde golfers (HCP 18-54) die zoeken naar een kwalitatief hoogwaardige, complete golfset. Deze Cobra 'boxed-sets' 2020 steken op gebied van zowel afwerking als materiaalgebruik en eigenschappen met kop en schouders boven de vele 'eenvoudige' starterssets uit. Wél hebben ze een vaste samenstelling waardoor uitbreiden in dezelfde serie geen optie is.

De techniek: ideale instap voor starters die kwaliteit zoeken!GolfDriverNL-Cobra-XL-Speed-dames-golfset

Qua eigenschappen zijn de clubs in de Cobra XL Speed Ladies-serie specifiek ontwikkeld voor golfers die het zichzelf niet al te lastig willen maken. Toegankelijkheid is dus gegarandeerd door de enorm stapel aan  vergevingsgezinde eigenschappen die in het materiaal zijn geïntegreerd. Hard rechtdoor slaan wordt door de enorme speetspots, het lage zwaartepunt in de clubhoofden en de oversized clubheads een makkie. Bij niet zuiver geraakte ballen, en dat gebeurt nog al eens bij starters, vliegt de bal niet direct haaks de baan uit en dat is toch erg prettig. Natuurlijk... zeker in het begin is de golfsport niet de meest eenvoudige sport die er is maar bij deze clubs moet je de bal wel héél slecht raken, wil je de bal zijn richting en lengte niet enigszins behouden. Bij de driver, fairway wood en hybride club is een gewichtje laag en zo ver mogelijk achter het slagvlak geïntegreerd om de vergeving zo hoog mogelijk te krijgen. 
De balvlucht wordt daardoor wat hoger en wat meer voorspelbaar. De meegeleverde hybride club maakt het daarbij gemakkelijker om ook vanuit slechte ligging (hoog gras) een verre, hoge bal te kunnen spelen. Eenmaal op de green heeft u de beschikking over een fijne, topzware putter met wat grote, Mallet-design clubhoofd. Hiermee heeft u prima controle over wat u met de bal doet en is met veel gevoel putten minder lastig.

Topkwaliteit golftas meegeleverd

Bij veel starterssets is de kwaliteit van meegeleverde tassen discutabel. Bij deze meegeleverde, ruime Cobra XL Speed cartbag is de kwaliteit echter opvallend goed. Niet te zwaar, een handige indeling, 14-vaks top en lekker veel opbergvakken. Al met al een stevige, goed uitziende set van mooi materiaal met een tas met veel opbergruimte en een hele berg handige details... echt een fijne, stevige golfset. 

Standaard uitvoering

Bij deze damesset zijn, op de putter na, alle clubs voorzien van lichte, Ladies Flex graphite shafts. 
Fitting opties: Bij GolfDriver.nl bestaat de mogelijkheid om de (al wat dikkere heren-grips) van de 10 damesclubs tegen meerprijs te laten vervangen voor nog dikkere grips (MidSize grips) als uw handen groter zijn dan gemiddeld.

Set inhoud:

- Driver 460cc (12,5° loft)
- Fairway wood 5
- Hybride club 5
- IJzers 6,7,8,9 
- PW (Pitching wedge) en SW (Sand Wedge) 
- Mallet design putter 33 inch (steel shaft)
- Cartbag / trolleytas
- Headcovers voor putter, driver, fairway wood en hybride club

* LET OP: Op de (Amerikaanse) productfoto's van de Cobra XL Speed Ladies sets ziet u meer clubs in de tas afgebeeld dan er in de (Europese) sets worden geleverd. Vandaar dat we de inhoud van deze sets uitvoerig hebben beschreven.  

Speler Dames
Kleur Grijs Roze
Aantal clubs 10
Soort golftas Cartbag
Overall score 87
Techniek / innovatie 86
Prijs - kwaliteit verhouding 93
Afwerking / kwaliteit 87
Vergevingsgezindheid 92
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft Cobra XL Speed Ladies Flex Graphite Shaft
Headcover Incl. 4 headcovers
Overige Boxed Golfset Dames, vaste samenstelling
Fabrieksgarantie Dit product heeft 1 jaar fabrieksgarantie