Waarom golfshoppen bij GolfDriver.nl?

Thumbs up for GolfDriver.nlOnze slogan, 'Making Golf Affordable', vertelt onze visie: Al meer dan 12 jaar levert GolfDriver.nl in Nederland en België nieuw, A-merk golfmateriaal voor haarscherpe prijzen zonder poespas maar mét service en betrouwbare garanties. Bij ons betaalt u niet voor een chique showroom, een duur winkelpand of nutteloos winkelpersoneel. Bij GolfDriver.nl betalen veel prijsbewuste golfers de beste prijs voor premium A-merk golfuitrusting, goed verpakt, verzekerd verzonden en snel geleverd. De verzending binnen Nederland is bij orders boven € 100 al gratis! Naar België en Duitsland is verzending gratis boven € 500... besteld u op werkdagen voor 15:00 uur, dan wordt uw pakket de volgende dag geleverd. Zelfs naar België en Duitsland is het vaak binnen 24 uur en maximaal binnen 48 uur al geleverd.
En hoe zit het met garanties? Onze klanten kunnen 'met een gerust hart' hun golfuitrusting kopen op GolfDriver.nl. Niet alleen hebben alle producten minimaal 1 jaar en vaak zelfs 2 jaar garantie. Ook zijn we aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk waardoor we zaken doen volgens de leveringsvoorwaarden die door De Consumentenbond en Stichting Consuwijzer zijn opgesteld. Hier zijn zaken als garantie, retourneren en veiligheid vastgelegd en dus prima geregeld. Ook aan de verzending wordt veel aandacht aan veiligheid en betrouwbaarheid besteed. Zo worden de pakketten via DPD verzekerd naar u verzonden waarbij u uw zending kunt volgen dankzij een Track & Trace code. Bent u al overtuigd?

CORONA UPDATE 10 augustus 2021: Nog altijd vertragingen door Brexit en Covid-19 en extreme drukte bij pakketdiensten!

Corona maatregelenU bent van GolfDriver.nl gewend dat we uw bestelling razendsnel leveren. Voor producten die voorradig zijn (onze webwinkel geeft dat 'realtime' weer) geldt nog steeds dat wanneer u vóór 15:00 uur bestelt, wordt het pakket dezelfde werkdag verzonden. Hoewel onze webshop gewoon 100% 'open' en onze dienstverlening ongewijzigd is, hebben zowel Corona als de Brexit stevige invloed op het functioneren van onze leveranciers en op de pakketdiensten. Hierdoor zijn levertijden van niet-voorraad items langer dan gebruikelijk. Sinds Corona shoppen meer mensen online dus pakketdiensten draaien overuren en hebben vaak één of twee werkdagen meer nodig om onze pakketten af te leveren. Houdt u daar rekening mee!
Hoewel de cijfers verbeteren, gelden in bijna heel Europa nog beperkende Corona-maatregelen. Er wordt daar ongelofelijk hard gewerkt om de levertijden zo snel mogelijk weer op normaal niveau te krijgen maar dat kan best nog even duren. Ons en uw geduld wordt soms op de proef gesteld maar we hopen dat u daarvoor begrip kunt opbrengen. Bedankt daarvoor. 

Hoe zit het met die gratis GolfDriver.nl GiftCards?

Afhalen bij GolfDriver.nl geen probleemWe krijgen hier regelmatig de vraag hoe dat nou precies werkt met de gratis giftcards die we u bij een aantal producten op GolfDriver.nl cadeau geven. Nou... dat is simpel. We leggen het u graag uit aan de hand van een voorbeeld. U koopt bijvoorbeeld een product waarbij +GiftCard € 20,- vermeld wordt. Deze GolfDriver.nl GiftCard wordt gratis als cadeautje meegeleverd met het bestelde product. De code op de achterkant van de giftcard kunt u bij uw volgende order gebruiken om € 20,00 extra korting te krijgen! U kunt de kortingscode tijdens uw volgende aankoop intikken in het daarvoor bestemde vakje in de check-out van onze website en de extra korting wordt direct verrekend! Da's toch mooi meegenomen. Leest u hier meer over onze GolfDriver.nl GiftCard .

Altijd tijd voor wat nieuws!

New golfgear op GolfDriver.nlEven de balans opmaken kan geen kwaad: Is mijn golfuitrusting nog wel naar mijn zin? Of ga ik lekker shoppen voor wat nieuws? Als dat zo is, dan zit u hier op GolfDriver.nl meer dan goed. De prijzen zijn deze tijd van het jaar op zijn allerlaagst en is er heel veel afgeprijsde, uitlopende collectie golfmateriaal te koop. Vergelijkt u maar eens met andere shops :-) Alle onze producten zijn van A-merken, splinternieuw en worden geleverd met de volle garanties! 
Nergens is het zo aantrekkelijk om eens uitvoerig te bladeren door het assortiment als op GolfDriver.nl. De nieuwste collecties golfclubs, golftassen en golftrolleys staan breed uitgestald voor mooie, scherpe prijzen. Ook het aantal GOLFSALE producten is dit jaar enorm. In onze online golfwinkel valt veel te besparen. Daar bent u waarschijnlijk al achter. Alle producten zijn splinternieuw en worden geleverd met volledige fabrieksgaranties. Wilt u golfmateriaal kopen uit de allernieuwste collectie, dan kan dat natuurlijk. Echter u kunt voor een flink afgeprijsd golfartikel uit een 'oude' collecties ook terecht in onze GOLFSALE. Hier worden uitlopende golfproducten verkocht tegen bodemprijzen! Maar let wel op: twijfel vooral niet te lang want de mooiste koopjes zijn vaak ook het eerst uitverkocht. Hét voordeel van die allernieuwste collecties is overigens wél dat die zijn voorzien van de laatste, meest slimme innovaties! Dan bent u voorlopig wel weer helemaal up-to-date! Bij GolfDriver.nl is de keus aan u...

U kunt uw bestelling ook afhalen!

Afhalen bij GolfDriver.nl geen probleemGolfDriver.nl heeft als online shop een kantoor met magazijn in Schoonebeek (nieuw adres per 28 mei 2021). Normaal gesproken is afhalen geen probleem en bent u welkom maar op dit moment is dat door de Corona-maatregelen tijdelijk beperkt en in overleg mogelijk. Wél kunt u uiteraard ervoor kiezen om uw bestelling te laten afleveren bij een DPD Pakketshop in de buurt. Dan kunt u het daar ophalen wanneer het u uitkomt!Auto

Ook 'op maat gefitte' golfclubs op GolfDriver.nl!

Gefitte golfclubs op GolfDriver.nlClubfitting is 'het specifiek aanpassen van golfclubs'. In tegenstelling wat vaak wordt beweerd in de 'ouderwetse' golfshops, is clubfitting voor lang niet iedere golfer 'noodzakelijk'. Zoals u online bij een deel van onze ijzersets kunt zien, staan er bij de nieuwe collecties fitting opties vermeld en kunnen wij uw clubs met uw persoonlijke specificaties leveren. Onze fabrikanten 'fitten' voor ons zodat het echt op niveau gebeurt (dat klinkt vanzelfsprekend maar bij te veel golfshops is de fitting-kwaliteit ver onder de maat). Heeft u vragen over clubfitting, kijkt u dan HIER voor meer informatie of bel met onze hulpvaardige klantenservice.

Top klantwaardering voor GolfDriver Europe BV op TrustPilot!

Topscore op TrustpilotBij GolfDriver.nl maken we onze klanten graag gelukkig. We zitten tenslotte in een fun-branche! Het is altijd leuk als onze gepassioneerde inzet wordt gewaardeerd. Onze klanten laten steeds vaker een review achter op de grootste review organisatie ter wereld TrustPilot.nl. Al vanaf de start van onze shop in 2009 scoren we daar een enorm hoge waardering en dat kunnen we alleen maar dankbaar vieren met nog betere service en nog scherpere prijzen. Klanten... bedankt! 

Wonen