GolfDriver.nl | Klarna

Bij GolfDriver.nl bieden wij onze klanten aan om achteraf te betalen met Klarna (maximaal € 1.500). Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u kiezen uit verschillende betaalwijze, waaronder 'Klarna Achteraf Betalen'. Het werkt eenvoudig maar is wel afhankelijk van een goedkeuring. Via onze website hoeft u dan niet vooraf maar achteraf na levering van uw bestelling te betalen.  

'Koop nu - betaal pas over 14 dagen!'

Het kan fijn zijn om éérst uw bestelling te ontvangen en daarna pas binnen 14 dagen af te rekenen. Klarna is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het faciliteren van die voorziening. Bij GolfDriver.nl bieden wij u die mogelijkheid graag aan in onze checkout.

Hoe werkt het precies?

Door tijdens het bestellen op onze website te kiezen voor de betaalmethode 'Klarna Achteraf Betalen' vraagt u dit aan. Klarna (externe financier) behandelt en beoordeelt uw aanvraag direct en binnen tientallen seconden weet u of Klarna goedkeurt of afkeurt. Bij goedkeuring ontvangt u eerst uw bestelling én daarna een factuur van Klarna (niet van GolfDriver.nl) die u vervolgens binnen 14 dagen mag voldoen. Handig en zonder betaling van rente. Mocht Klarna om welke reden dan ook de aanvraag onverhoopt afkeuren, dan vervalt deze optie maar kunt u wel kiezen voor een andere betaalwijze. Wanneer Klarna uw aanvraag niet goedkeurt, meldt Klarna ons niet wat de reden is (i.v.m. uw privacy).

De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn van 14 dagen. Na het voldoen van de factuur blijft u het recht houden om (nieuwe, ongebruikte producten) binnen 14 dagen te retourneren. Na het verwerken van uw retourzending zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling betaald hebt. Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Klarna automatisch ontbonden. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn en moeten het verzendadres en factuuradres gelijk zijn. Alevering bij een DPD Pakketshop of aflevering 'op de zaak' is dus niet mogelijk als u Klarna wilt gebruiken. 

Logo KlarnaLogo Klarna

Stapsgewijs betalen met Klarna!

  • Bestel en kies 'Klarna Achteraf Betalen' in de checkout tijdens het afrekenen.
  • Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in.
  • Er volgt direct een check door Klarna
  • Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt na de aflevering een factuur van Klarna.
  • Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
  • Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
  • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neemt u dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Email : [email protected]
Telefoon : 020-808 2852

Onderstaand treft u de Algemene Voorwaarden van het bedrijf Klarna zelf

 
Koop nu - Betaal later

Deze voorwaarden voor Betaal later zijn van toepassing tussen jou en de winkel waar je je spullen, tickets of diensten koopt en waarbij je de betaalmethode Betaal later kiest. Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 14 dagen na verzending van je bestelling te betalen. In het geval van (digitale) diensten is dit de datum waarop de dienst geleverd wordt of beschikbaar voor je is. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB. Klarna zal je een betaalinstructie sturen zodat je direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kun je klarna.com bezoeken.

Je betaalt alleen als je de bestelling hebt ontvangen!

Klarna biedt consumenten aankoopbescherming, wat inhoudt dat je niet hoeft te betalen voor je bestelling tot je die ontvangen hebt en dat Klarna je helpt als je problemen hebt met je aankoop.Meer informatie over Klarna’s aankoopbescherming vind je hier.

Kosten en (te) late betaling

Wij rekenen €0 voor het gebruik van Betaal later. Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.

Kredietcheck en het behandelen van je gegevens door Klarna

Als je voor Betaal later kiest, zal Klarna je kredietwaardigheid beoordelen. Als een kredietcheck uitgevoerd is kun je hierover geïnformeerd worden door middel van een brief of een e-mail. Klarna verwerkt je persoonsgegevens om te voldoen aan onze verplichtingen uit deze overeenkomst en voor de aanvullende doeleinden die je kunt vinden in onze privacyverklaring. De privacyverklaring is hier en op onze website beschikbaar. Door gebruik te maken van de diensten van Klarna bevestig je dat je deze verklaring hebt gelezen. Wij verwerken je persoonsgegevens bijvoorbeeld om je te identificeren en om klantenanalyses, kredietbeoordelingen, marketing en bedrijfsontwikkeling uit te voeren. Wij kunnen je gegevens ook doorgeven aan geselecteerde partners (zoals kredietinformatiebureaus), die buiten de EU/EER gevestigd kunnen zijn. In de privacyverklaring vind je meer informatie over het delen van gegevens, je rechten met betrekking tot je gegevens, hoe je contact met ons kunt opnemen met vragen of hoe je een klacht kunt indienen bij een autoriteit. U kunt deze informatie ook hier downloaden.
Auto