Bij GolfDriver.nl leveren wij alleen A-merk golfproducten. De kans op een probleem is daarmee al tot een minimum beperkt. Als er iets mis is met producten die bij ons zijn gekocht, is dat vervelend, maar gelukkig werken we met betrouwbare fabrikanten die hun verantwoordelijkheid nemen.

Heeft elk product een garantie?Reparatie en garantie

Elke golfclub, golfset, golftas, golftas, golftrolley, golftrolley en golfaccessoire die op GolfDriver.nl wordt verkocht, wordt geleverd met fabrieksgarantie. Met uitzondering van sommige accessoires is de garantieperiode voor onze producten meestal 12 of 24 maanden. De fabrikant garandeert hierbij dat eventuele gebreken die zich binnen de garantieperiode voordoen, zullen worden verholpen. Als reparatie niet mogelijk is, zal het product worden vervangen door een soortgelijk product.

Valt elk defect onder de garantie?

De belangrijkste voorwaarde voor garantie is dat het product wordt gebruikt zoals bedoeld. Schade veroorzaakt door eigen schuld of oneigenlijk gebruik valt nooit onder de garantie maar dat spreekt voor zich. De garantie geldt alleen voor het product in kwestie. Verzendkosten en gevolgschade worden nooit gedekt. Als bijvoorbeeld de shaft van uw golfclub per ongeluk door uw eigen schuld is gebroken, dan is de fabrikant niet verantwoordelijk. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in onze algemene voorwaarden.

Reparatie

Defecte producten die niet onder de garantie vallen, maar die bij GolfDriver.nl zijn gekocht, kunnen we ter reparatie aanbieden bij de fabrikant. Reparaties worden daardoor altijd op het hoogste kwaliteitsniveau uitgevoerd. Wij kunnen vooraf een prijsopgave doen.

Retourneren voor garantie of reparatie

Als u een defect product wilt retourneren voor garantie of reparatie, informeert u dan svp onze klantenservice vooraf even. Verpakt u het product zo goed mogelijk om verdere schade te voorkomen. U kunt zelf bepalen met welke pakketdienst u retourneert en vanzelfsprekend geschiedt die verzending op uw eigen risico.
Hieronder vindt u ons retour adres:

GolfDriver Europe BV
T.a.v. Klantenservice
Norbruislaan 1
7761CG te Schoonebeek
Nederland

Stuur altijd uw aankoopfactuur mee, zodat wij uw gegevens hebben.

Hoe onze klanten ons beoordelen op TrustPilot 

Bij GolfDriver.nl nemen wij het verlenen van service en garantie even serieus als de levering van het product. Leest u zelf wat onze klanten over ons zeggen bij TrustPilot.nl, de grootste onafhankelijke rating community.