Verzenden van uw bestelling op GolfDriver.nl

De bestellingen die u op GolfDriver.nl doet, worden door ons (verzekerd) verzonden met de pakketdienst van DPD. Deze logistieke dienstverlener is snel en betrouwbaar en dankzij de Track & Trace code, die u van DPD ontvangt als we uw pakket verzenden, is uw zending keurig te volgen. Bestelt u op werkdagen vóór 15:00 uur een voorraad-product, dan wordt er dezelfde dag verzonden en is de bezorging in Nederland en ook in België en Duitsland normaliter binnen 1 tot 3 dagen!

Afhalen in Schoonebeek (NL)

Uw bestelling afhalen bij ons in Schoonebeek (Drenthe, NL) kan ook. Op ons bezoekadres vindt u overigens geen grote golfshop-showroom maar een kantoor met magazijn. Een (voorraad) product komen bekijken voordat u het aanschaft, is hier overigens ook mogelijk. Als u langs wilt komen, maakt u dan wel even vooraf een afspraak zodat we tijd voor u kunnen vrijmaken. Het bezoekadres is Norbruislaan 1 in Schoonebeek (NL). 

Afleveren bij de dichtbij zijnde DPD Pakketshop!DPD Pick-Up Parcelshop

Uw bestelling laten afleveren bij een DPD Pakketshop bij u in de buurt, is op GolfDriver.nl ook mogelijk door deze optie bij order in de check-out aan te vinken. U bepaalt vervolgens zelf bij welke DPD Pakketshop u uw pakket kunt afhalen. Prettig omdat u niet thuis hoeft te wachten op de DPD bezorger maar u gewoon kunt afhalen wanneer u dat het beste uitkomt. Ook is deze optie ideaal als uw pakketje een cadeau of verrassing bevat voor een huisgenoot. Maximale flexibiliteit op GolfDriver.nl! Deze handige, extra service kost u overigens niets extra. Maar let op: bij een DPD pakketshop levering mag het een pakket niet groter zijn dan 100 x 50 x 50 cm. Anders wordt het pakket door de pakketshop geweigerd... 

Gratis verzending van orders (binnen NL & BE) boven € 100,00 

Bij GolfDriver.nl betaalt u géén verzendkosten bij orders met een orderwaarde boven € 100,00 die in Nederland & België moeten worden afgeleverd. Bij kleinere orders zijn de kosten voor verzending van uw bestelling in Nederland & België altijd € 5,00. Woont u in Duitsland of Luxemburg dan zijn de verzendkosten € 7,50. Is uw orderwaarde groter dan € 500,00 dan is verzending naar deze landen ook gratis. Kijkt u voor tarieven voor verzending naar overige Europese landen in  onderstaande verzendkostentabel.

Verzendkostentabel GolfDriver.nl 2019

Levertijd

De levertijd van de bestelling is minimaal 1 tot maximaal 6 werkdagen tenzij bij het betreffende product specifiek een andere levertijd wordt vermeld of als er onverhoopt bij de 
GolfDriver.nl verzendt met DPD
fabrikant of importeur vertraging optreedt. De letterlijke verzendtijd (onderweg met de pakketpost) binnen Nederland bedraagt meestal maar 1 werkdag en heel soms 2 werkdagen. Verzending naar België, Duitsland en de rest van Europa duurt meestal 1 tot 3 werkdagen. Buiten Europa duurt de verzending 3 tot 7 werkdagen. Alle pakketten worden automatisch verzekerd verzonden en met het Track & Trace systeem is op ieder moment te achterhalen waar uw pakket zich bevindt en welke status de verzending heeft. U krijgt vanuit ons verkoopsysteem altijd een geautomatiseerde e-mail melding wanneer het pakket daadwerkelijk wordt verzonden. DPD stuurt u direct daarna de Track & Trace code van uw pakket zodat u uw zending kunt volgen en eventueel nog kunt aanpassen. Heeft u 3 werkdagen na de verzendmelding nog steeds niets ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via de klantenservice

Retourneren

Bij GolfDriver.nl kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren zoals in de wetgeving van het Nederlandse Consumentenrecht is bepaald. Dit is gratis al zijn de verzendkosten voor retourzendingen altijd voor uw eigen rekening tenzij wij een foutje hebben gemaakt. Dat laatste komt overigens maar zelden voor. Wij vragen u indien mogelijk om het te retourneren product zo veel mogelijk in ongebruikte staat en zoveel mogelijk in originele verpakking aan ons te retourneren. Over het retourneren van aangekochte producten die bij GolfDriver.nl zijn gekocht, zijn onderstaande artikelen 6,7 en 8 van toepassing van de door Stichting Webshop Keurmerk en Stichting Consuwijzer opgestelde leveringsvoorwaarden. 

Retouradres:

GolfDriver Europe BV
T.a.v. Afd. Retouren
Norbruislaan 1
7761CG  Schoonebeek

Stuurt u svp (een kopie van) de pakbon mee in het retourpakket zodat we kunnen zien van wie het afkomstig is.
Webshop Keurmerk
ARTIKEL 6 – Herroepingsrecht op GolfDriver.nl - St. Webshop Keurmerk
Bij levering van producten:
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.


ARTIKEL 7 - Kosten in geval van herroeping
1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.


ARTIKEL 8 - Uitsluiting herroepingsrecht
1. Indien de consument niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door de ondernemer alleen worden uitgesloten indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
2. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn (GolfDriver.nl: zoals producten die op verzoek van de klant van aangepaste specificaties zijn voorzien); c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; d. die snel kunnen bederven of verouderen; e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; f. voor losse kranten en tijdschriften; g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten: a. betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode; b. waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken; c. betreffende weddenschappen en loterijen. Heeft u vragen, neemt u dan gurust contact met ons op.