Als u een prijsbewuste golfer bent die wil kiezen voor kwaliteit dan is de kans best groot dat u bij GolfDriver.nl op de juiste plek. Hier vindt u een breed assortiment nieuwe, A-merk golftrolleys! Uiteraard zijn ook de nieuwste collecties golftassen, golfclubs voor heren, golfclubs voor dames en golfaccessoires voor een scherpe prijs te vinden in  onze webshop. Hier vind u als golfer wat u zoekt!

Welk soort golftrolley sluit aan op uw wensen?

Er bestaan verschillende soorten golftrolleys, van klein tot groot en van eenvoudig tot zeer luxe. Met elke golftrolley hoeft u niet zelf te sjouwen met uw golfspullen maar wat is handig? Op GolfDriver.nl kunt u een golftrolley kopen met twee, drie of vier wielen.
Een 2-wiels golftrolley is een voordelige keuze maar gemaakt om achter u aan te trekken. Vooruit duwen is bij 2-wiels niet slim en kan zelfs best gevaarlijk zijn. Als de voorkant van uw trolley al rijdend 'hapt' in de grond, dan tuimelt u over uw trolley heen... De trolleys met 3 wielen is veruit het meest populair en dus ook het breedst vertegenwoordigd. Deze 3-wiels trolleys zijn stabiel, wendbaar en bedoeld om voor u uit geduwd te worden. Vaak zijn ze erg compact inklapbaar. De kleinste vraag is er naar 4-wiels trolleys. Dit soort heeft altijd minimaal 3 van de 4 wielen aan de grond, iets wat hem vooral stabiel maakt op niet zo vlak golfterrein. 
Overigens... Elektrische golftrolleys staan op GolfDriver.nl (nog) niet online omdat deze categorie nog te veel klachten kent met de accu's.

Hoe compact mag het zijn?

Voor veel golfers is het formaat van de trolley doorslaggevend. Hoe groot (of klein) is hij in opgeklapte toestand? Afmetingen zijn absoluut iets om op te letten als u uw trolley in uw kofferbak wilt vervoeren. De betere trolleys zijn over het algemeen kleiner en / of slimmer op te klappen... Groot misverstand is dat een trolley erg licht van gewicht moet zijn. Handig als u hem in de auto moet tillen maar in de baan waait een (te) lichte trolley snel om als u een paraplu erop heeft staan... 

Clicgear golftrolleys... een verhaal apart!

Clicgear heeft met de Clicgear 4.0 trolley een succesvolle opvolger voor wereldwijd het meest verkochte model in de collectie. Al jaren worden deze trolleys veel verkocht dankzij de stabiele, stevige constructie, het unieke design, het eenvoudige inklapsysteem, de vele kleurmogelijkheden, de compacte afmetingen en ga zo maar door. Zeker een overweging waard want iedere golftas past erop...

Check onze golftrolleys op GolfDriver.nl    Bekijk al onze Clicgear Golftrolleys     Bekijk al onze Golftrolley Accessoires 

Accessoires voor uw golftrolley kopen

Wanneer u een geschikte golftrolley heeft uitgezocht, kunt u hiervoor bij ons ook trolley-accessoires kopen. Denk hierbij aan Hedgehog winterwielen, een smartphone- of parapluhouder, regenhoezen, koeltassen of zelfs een zitting voor aan uw trolley. Zo kunt u uw golftrolley helemaal naar wens compleet maken. Kijk gerust eens rond in onze webshop en voorzie uzelf van nieuwe golfuitrusting. 

Advies gewenst?

Onze site geeft heel veel gedetailleerde informatie. Heeft u toch vragen of behoefte aan advies, dan kunt u online met ons chatten of een e-mail sturen. Mag het persoonlijker? Belt u dan gerust met onze klantenservice (085 - 0602099).